Aktuális

Szépeket mondtak rólam

Pozitív gondolkodás, pozitív visszajelzések… – egy régi tanárom mondogatta mindig, hogy ragasszuk tele a házat fecnikkel: “szép vagyok, okos vagyok, jó vagyok”… Ha én ilyen messzire nem is ragadtatom magamat, azért feltöltöttem pár visszajelzést, ami jót tesz a lelkemnek. Kellemes érzés visszaolvasni őket, és persze így a közelebbi barátaimmal is megoszthatom örömömet.

Atis bejegyzése

Atis bejegyzése

Esthajnal blogja

Esthajnal blogja

norubi1norubi22norubi32

norubi42

Emlékeznek rám is :)

)

Tovább, olvasom a teljes cikket >>

)

Egy ideje tervezgetem, hogy készítek egy kis válogatást a hozzám beérkező kedves levelekből, de valahogy mindig túlzásnak éreztem az öntömjénnek ezt az ágazatát. Most mégis rászántam magam, s erre nyomós okaim vannak. Nézzük csak…

1. Óriási megtiszteltetés, ha valaki rászánja az időt és energiát, hogy megossza velem munkámmal kapcsolatos érzéseit, gondolatait – már eleve a tény, hogy érdeklődik, kíváncsi, ismeretlenül is. Mert azért lássuk be: ösztöndíjak, szakmai elismerések, bónuszok – de azért mégis csak azért alkot az ember, hogy más emberekben felébresszen valamit.
2. Tisztelem azokat, akik nem röstellik kifejezni, ha valami örömet okozott nekik, legyen szó zenéről, könyvről, festményről.
3. Az utolsó ok önös: jó érzés visszatérni ezekhez a levelekhez, kommentekhez és üzenetekhez, amikor elveszettnek és haszontalannak érzem magam épp.

Megjegyzés:
A (túl) személyes infókat tartalmazó leveleket természetesen kihagyom. Nagy bánatom továbbá, hogy korábban nem gyűjtöttem az ilyen kedves üzeneteket, ezért csak az elmúlt fél év terméséből tudok válogatni. Köszönöm Nektek!

Adrienn levele

Adrienn levele

Viki levele

Viki leveleEnikő üzeneteMarika levele

Emke küldte át az üzenetet, amit Skype-on kapott

Emke küldte át az üzenetet, amit Skype-on kapott

Thomas kommentje

Thomas kommentje

Barát, akivel irás kapcsán ismerkedtünk meg

Barát, akivel írás kapcsán ismerkedtünk meg

KG levele

KG levele

levél1

levél2

levél3

levél4

Eszter névjegye (911 Bejegyzés)
Üdvözöllek. Barok Eszter a nevem (nem véletlen a domain sem!), örülök, hogy benéztél hozzám. Foglalkozásom szerint szerkesztő, cikkíró, fordító, blogger, szöveggyáros vagyok. Én írom ezt a naplófélét. Nem kell mindenben egyetértened, az viszont elvárás, hogy tisztelettel kezeld a sajátodtól eltérő véleményeket. Van egy klassz kis közösség, jókat szoktunk beszélgetni itt.
%d blogger ezt szereti: