Aktuális

A hónap (élet)képei

Március egy, végre legalább papíron és legalább meteorológiailag itt a tavasz. Egyes elemzők szerint az abszolút mélypont január-február után az időjáráson túl a válság hatásai is enyhülni látszanak – én ezt sajnos még nem érzem, de jó lenne elhinni, hogy így van. Amíg viszont a kiadásunk nagyobb, mint a bevételünk, ünnepélyesen kikapcsoltam a fűtést az albérletben, húszezres gázsszámla nélkül elvégre csak boldogabb lehet a hóvége.

Nem bánnám, ha ez az egész világválság már történelmi adattá szelidülne, amit a diákok A-tételként húzhatnak az érettségin, mint mondjuk az 1929-33-as túltermelési válságot. Mivel illusztrálnák vajon a tankönyvekben, a politikusok és az autógyárak fotóin kívül? Én gyűjtöttem néhány képet, amik akár “a hónap képei” is lehetnének:

Tipikus reklám 2009 februárjából

Tipikus reklám 2009 februárjából

Igazi 3in1 megoldás: ha nincs pénz újságírót, rendszergazdát és webfejlesztőt felvenni, vegyünk fel egyetlen embert, aki multifunkciós

Igazi 3in1 megoldás: ha nincs pénz újságírót, rendszergazdát és webfejlesztőt felvenni, vegyünk fel egyetlen embert, aki multifunkciós

Állás fizetésért? Ne álmodozz, örülj annak, amit kaphatsz!

Állás fizetésért? Ne álmodozz, örülj annak, amit kaphatsz! A gyakornoki állások régen a gimnazistákat-egyetemistákat érintették, ma tucatjával jelentkeznek rá a tapasztaltabb emberek is

Eszter névjegye (911 Bejegyzés)
Üdvözöllek. Barok Eszter a nevem (nem véletlen a domain sem!), örülök, hogy benéztél hozzám. Foglalkozásom szerint szerkesztő, cikkíró, fordító, blogger, szöveggyáros vagyok. Én írom ezt a naplófélét. Nem kell mindenben egyetértened, az viszont elvárás, hogy tisztelettel kezeld a sajátodtól eltérő véleményeket. Van egy klassz kis közösség, jókat szoktunk beszélgetni itt.

4 hozzászólás A hónap (élet)képei bejegyzéshez

  1. Nade hol 500 egy koktél????? (A Caledoniát ilyen értelemben nem érte utol a válság, egy pint Gaymers még mindig ezres. Ne lenne olyan finom. Bár nem én fizettem…)

  2. Ez a Morrison’s 2-ben van, kérem alássan, egy ld50-team szokott is oda “suttyókoktélozást” szervezni. Tudok Gyöngyösön is ilyen helyet, mondjuk olyan is a koktél… :) (Legközelebb, ha erre jársz – de nem mész tovább :) -, megmutatom.)

    De mint tudjuk, a legjobb koktél az Infopark tetején a Northern Light ÉS AZ, AMIT A CEO CSINÁLT VOLNA NEKÜNK!!! :DDD (Attól tartok, már nem fog…)

  3. Ó egen :):):)

  4. Nálam ez az abszolút mélypont: március egy (aztán kettő, három…) és még mindig ugyanaz a massza az égen, mint egész télen, egy napsugár nem hatol át rajta, hogy legalább érezhessem már a tavasz illatát. A februárt általában nehezen viselem, de akkor már ott van, hogy már csak pár hét, és jön a jó idő! Viszont, amikor megjön a március és semmi sem akar változni (és ahogy nézem a 2 hetes előrejelzést, nagyon nem akar…), az már tényleg sok:(
    Jó, tudom, nem ez volt a cikk lényege, de már ki kellett ezt panaszkodnom magamból:)
    Amúgy ez a koktél-dolog tényleg jó, kár, hogy én nem iszom:)

Örülök, hogy beszélsz, kérlek gyűlölködés nélkül tedd, miután figyelmesen elolvastad és megértetted a szöveget.

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d blogger ezt szereti: