Aktuális

Keresőszó-bizonyítványosztás, új évad

Több olvasóm is kérte, hogy gyakrabban tartsak házi keresőszó-analízist, mert mindig vidám dolog látni, miként dolgozott a Googlebot (ne feledjük, Magyarországon a keresőpiac 98 százaléka a Gugliból áll, oszt kész). Nos, lassan letelik a félév, így újra itt a lehetőség a szemezgetésre az elmúlt hat hónap legíkúsabb keresőszóinak terméséből.

  • Kérdések, kívánságok, óhajok

morvai krisztina sexet akarok – ugye nem Baló Györggyel, I hope?!

szociopata vagyok? – azt nem tudom, fiam, de ma kiderült, hogy én legalább nem. Tudniillik az elmúlt napok forgatási tapasztalatait összegezve kollégám megjegyezte, hogy érthető, ha az embernek tajtrészegre kell innia magát az utca embere interjúkhoz, elvégre aki vonakodó vadidegeneket ellenérzés nélkül kamerával kísérve letámad, az nyilván csak szociopata lehet. Konklúzió: én nem vagyok az.

Munka közben édes a pihenés

Munka közben édes a pihenés (kopirájt Szonja)

zsidó vagyok-e? – kérem alássan, ezt csak te tudhatod, meg a bölcs rabbi. Segít, ha megpróbálsz visszaemlékezni: bérmálásra kaptad-e az új biciklit vagy bármitzvára?

az emberek nagy része hol ismerkedik – a magadfajta az interneten, mert nőt csak .jpgben látott, ugye

hogy menjek férjhez gazdag férfihoz – csináltasd meg a melleidet, olvasd el a Havas-repertoárt (Kelemen Anna, Molnár Anikó életrajza alap), aztán irány Dubai!

hová lett az éneklő fallosz? – most komolyan rajtam keresed? hát honnan tudnám én azt? nálam is nagy kupi van, de azért ennyire nem.

vannak jó magyar blogok? – biztosan vannak, de én nehezen találok olyat, ami leköt ugyan, de nem idegesít halálra. Sajnos a cuccblogok (egy kép-egy mondat) hidegen hagynak, a divat és a celebek nem izgatnak, a közéleti blogokhoz lelki erőm nincs, a barátaim és ismerőseim ritkán írnak… szóval én bizony bevallom, ritkán – if ever – találkozom színvonalas olvasnivalóval az amatőr, l’art pour l’art blogműfajon belül.

fiatal lány vagyok maszturbálok skype-on most rögtön – igen? hova sz*rjak?

baszós zsuzsi öklözése – kreatív művésznév, bár a Susy Fucking talán  szélesebb percepciót adna. Mindenesetre hülyét kapok, amikor a History csatorna 23 órakor a legizgalmasabb műsor kellős közepén visítós, öklözős, lihegős, ALACSONY KÖLTSÉGVETÉSŰ pornóra vált, tehát bár maradna az ilyen junk a neten, ott legalább én döntöm el, mire kattintok.

amatőr fiatal pár örömszerzése kamerának – miért a kamerának legyen jó, miért ne az amatőr fiatal párnak?

magyar marilyn manson – nem magyar, amerikai, különben a kutyát se érdekelné a csóka

cseh csöcsöt akarok – azt elhiszem, apukám: jók is a csajok arrafele, bár a szlovén szépség nálam az etalon

Bobby feltámadt már? – már megtörtént, valamikor múlt héten, de pont nem voltam tévéközelben, és már csak az újabb évad negyedik részénél tudtam bekapcsolódni. Bosszantó.

Jock Ewing feltámad? – ez éppen most zajlik, nem is hittem volna, hogy ennyien nézik.

  • Személyek, nevek, cuccok
A félév új beugrói a keresőszavak között

A félév új beugrói a keresőszavak között

Új belépő Susan Boyle, Papházi Rea, Hoolie Scene és Bery Ary, M. Eszter pornótanárnő végre kezd kikopni a sorból – egyik szemem sír, a másik meg nevet, elvégre napi 6-800 egyénit hozott másfél hónapon át, igaz,  minden bizonnyal teljesen irreleváns kattintások voltak azok nyilván. Akkor is.

Kölcsey-Gyurkó Levente – Érdemes visszacsekkolni a bejegyzéshez, mert külön vicces, hogy azóta egy keresőből érkező kedves kommentelő megvédte a srácot, mondván “Mikszáth nem is ért soha regényt”. Ha hallgattál volna…

Papházi Rea – éljenek a lepukkant tinikorú polgárpukkasztók, Rea is komoly látogatottságott hozott nekem, sejhaj!

Susan Boyle – szegény teremtés az utóbbi időben kapott hideget-meleget, sok marhaságot összecikkeztek róla, nem csoda, ha teljesen kimerült idegileg és fizikailag egyaránt. Ijesztő egyébként, milyen könnyű ma termékké válni – hiába lennék szuperzseni, ezt soha nem akarnám.

Hoolie Scene – már többször eszembe jutott, netceleb-e az, akinek nevét úgy ismerem, hogy még sosem találkoztam vele. Konklúzió: napi 10 órát online töltök, AFC-Tomi az első a telefonomban :D, ne csodálkozzunk, ha jobban ismerek pár underground tini szubkultúrát a publikusan bevállalhatónál. Ja, és milyen király emós cikket írtam!

pro v gyalu – nahát, ez a szólánc egy az egyben úgy néz ki, mint egy elöljárószó részesettel ellátott főnévvel kísérve, szlovén nyelven (vagy bármely más szláv nyelven, for that matter). Hiába, a fonotaktika nagy spíler, a varámda se magyar szó, de lehetne, ellentétben a krcsm-mel… na jó, nem offolok tovább, megyek aludni, nem elég pihent még az agyam…

Eszter névjegye (911 Bejegyzés)
Üdvözöllek. Barok Eszter a nevem (nem véletlen a domain sem!), örülök, hogy benéztél hozzám. Foglalkozásom szerint szerkesztő, cikkíró, fordító, blogger, szöveggyáros vagyok. Én írom ezt a naplófélét. Nem kell mindenben egyetértened, az viszont elvárás, hogy tisztelettel kezeld a sajátodtól eltérő véleményeket. Van egy klassz kis közösség, jókat szoktunk beszélgetni itt.

4 hozzászólás Keresőszó-bizonyítványosztás, új évad bejegyzéshez

  1. Az éneklő falloszt azért megnézném egyszer.

  2. Most úgy körülbelül szakadok a röhögéstől, köszönöm ezt a pár örömmel teli percet, hogy ezt elolvashattam. Nálam általában csak foszforeszkáló vécéülőkéket, vagy Betti Tanakiszokat keresnek, de korántsem ennyire durva dolgokat, mint itt :)

  3. Hát, megint csak van mit a tejbe aprítani. Én az öklözősdin lelkendeztem. Tréé…A saját blogomon (ezt a szót mikor tanítják már meg a helyesírás ellenőrzőnek) is vannak durva keresések, de meg sem közelítik az általad elénk tárt felhozatalt…
    Respect!

  4. Örülök, hogy örömteli perceket szereztem! :)))

Örülök, hogy beszélsz, kérlek gyűlölködés nélkül tedd, miután figyelmesen elolvastad és megértetted a szöveget.

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d blogger ezt szereti: