Aktuális

Mellbimbódöngetés és poshadt szennyes: Tila Tequila bulvárblogja kissé ciki!

Már azt hittük, elfelejtette. Akárcsak a terhességét, a vetélését, a jegyességét és a házasságát - az LSD és a kokain nem jó mixtúra. Titokban azért persze vártuk, mint a Messiást. Először április elsejére ígérte. Aztán április második hetére. Majd a harmadikra. Végül azt mondta, május harmadika lesz a nagy dátum. És lám, épp csak pár óra késéssel - ezt tudjuk be az időeltolódásnak - elindult Tila Tequila önálló bulvárlapja, a MissTilaOMG.com. Kritika következik.

 

Egy dolog garantáltan tökéletes: Tila teste - ehhez azonban egy fizetős szoftpornó oldal jobb körítés

 

 • promóció

Az oldal marketingje zseniális, Tila Tequila már februárban elhitette mindenkivel, hogy új vállalkozása percek alatt lenyomja majd Perez Hiltont, a TMZt és a világ valamennyi vezető szórakoztató felületét (a NEONt persze nem merte megemlíteni, ennyire azért az ő realitásérzéke sem zavart). A koncepció szerint egy személyes, önálló anyagokkal és saját gondolatokkal telített, interaktív szájt a MissTilaOMG.com, ami szakít a műfaj hagyományaival és új trendet teremt frissességével, eredetiségével. “Felpumpáljuk jól az alapokat, és sok-sok pénzt csinálunk belőle” – foglalta össze üzletpolitikáját Tila nemrég a CNN éjszakai gazdasági műsorában, mint mogul, és ez a sablon akár erre az új termékre is ráhúzható. Sok hűhó, semmiért.

 • technikai paraméterek

Tila WordPressben nyomul, ami tagadhatatlanul a legjobb és leggyakrabban használt blogmotor, ám a fáradságot már nem veszi, hogy saját szerverre költöztesse a sok bölcsességet, amit megír. Egyszerűen foglalt egy domaint és kész, szolgáltatónak marad a WordPress.com. Nincs ezzel gond, de egy nagyobb volumenű szájtot azért érdemes önállóan kézben tartani… pláne, ha az ember lánya mogul, mint ahogy azt Tila képzeli önmagáról.

A dizájn egyszerű és letisztult, ám a képek méretezésekor még kiviláglik mogulunk tapasztalatlansága.

Egyelőre még nagy a fejetlenség

 • tartalom

Akármit is mondunk, azért a tartalom mindennél fontosabb. Tila több rovatot is kitalált kreatív címekkel, a teljesség igénye nélkül ezek a következők: kedves naplóm (a mindennapjait írja le – nem értjük miért, van már blogja), exkluzív (érdekes hírek, elsősorban önmagáról – és főként önmaga számára, amikor kijózanodik), napi M.I.L.F. (itt befigyel egy Sandra Bullock, majd újra Tila Tequila mosolyog lenge öltözékben -valószínűleg elfelejtette, hogy már nem terhes és még mindig nem szült), napi idézet (természetesen a legtisztább forrásból, önmagától), Tila TV (rövid házivideók önmagáról), végül pedig az elmaradhatatlan Tila kegytárgyak boltja (és persze hirdess, hirdess, hirdess).

Tila minden bizonnyal megfeledkezett arról, hogy már bejelentette vetélését és még nem deklarált a héten új terhességet, így berakta magát a szeretnivaló anyukák közé

A stílus a tudatáram-technikára (stream-of-consciousness) épít, ami Virginia Woolfnak talán halhatatlanságot hozott, Tilánál azonban inkább azt a benyomást kelti, hogy a médiacézár össze-vissza kapkod, és sokszor még saját maga is képtelen követni tudatmódosító szerek alatt álló gondolatait. Emellett a médiamogul hallomásból sem ismeri az 5W-t… meg úgy egyáltalán, az angol nyelvet.

További probléma, hogy míg a saját, exkluzív anyagok elmaradnak, Tila az innen-onnan összehordott, aktualitásukat vesztett híreket is lassan adagolja, hat órán keresztül ugyanis semmilyen friss tartalom nem került fel oldalára. Tila, így nem lesznek ám olvasóid, hiába csepegteted magadról szorgalmasan a meztelen fotókat!

 • exkluzív faktor

Tila azzal hirdeti blogját, hogy a showbiznisz első számú médiacézáraként abszolút bennfentes, hónapokon át gyűjtötte az anyagokat és – akár “élete kockáztatásával” is – kutatott az információk után. Ehhez képest már az indulás napján érződik a kifulladás: csak a több éves, annak idején valóban nagy botrányt kavart vetkőzős Miley Cyrus-képeket találta meg valahol a neten… egész konkrétan a Just Jared oldalán, hiszen a sárga keret a kép körül egyértelműen elárulja a forrást. Tila, ez már szakállas történet, csak úgy, mint az is, hogy Miley – színésznő lévén – szívesen ledobná a textilt a későbbiekben, ha megfelelő szerep akadna horogra. (Annak azért örülünk, hogy szívesen megrontanád – mindig is kíváncsik voltunk, bejön-e neked a csaj.)

Ejnye Tila, micsoda szakállas hír: a JustJared-kerettel ellátott kép 100 éves, a "Miley vetkőzne" hírt pedig már tavaly megírtuk

Kiemelt tartalom továbbá a nyílt levél szerencsétlen Lindsay Lohannek, akinek nekrológja már minden bulvárszájt felületén készen várja az élesítést: itt valóban elismerjük a tartalom egyedülálló mivoltját, hiszen tényleg nehéz lehetett olyan hollywoodi divatleszbi trashmédia-celebet találni, aki még Tilánál is jobban lecsúszott az utóbbi időben. Végre egy valós teljesítmény a sok rizsa mögött!

Összességében véve az oldal tetszetős, örülünk neki, ám valódi újdonságot vagy hozzáadott értéket nem képvisel. Persze ez még változhat, ha Miss Tequila összekaparja magát és bevonul a rehabra, és nem csak öt percre ugrik be a gumiketrecbe Lindsayhez.

[kivételesen dolgozdás cikk, de a téma ide (is) kívánkozott]

Eszter névjegye (911 Bejegyzés)
Üdvözöllek. Barok Eszter a nevem (nem véletlen a domain sem!), örülök, hogy benéztél hozzám. Foglalkozásom szerint szerkesztő, cikkíró, fordító, blogger, szöveggyáros vagyok. Én írom ezt a naplófélét. Nem kell mindenben egyetértened, az viszont elvárás, hogy tisztelettel kezeld a sajátodtól eltérő véleményeket. Van egy klassz kis közösség, jókat szoktunk beszélgetni itt.

4 hozzászólás Mellbimbódöngetés és poshadt szennyes: Tila Tequila bulvárblogja kissé ciki! bejegyzéshez

 1. Megnéztem, horribile dictu a periszes postot is elolvastam, ez atomgáz.

  • Egész nap ezen röhögtünk (na jó, csak amikor eszünkbe jutott). Egyik komment: “Miért, mit vártál ettől a csajtól?” Mire én: “Hát azt, hogy egy az egyben elfelejti, hogy bulvárblogot akart indítani…” :DDD

 2. (Nagyon szép ez a kurvaronda izé ami a nevem mellett virít)
  Én nem tudom de ez engem ahogyan van odabaszott, sík segg hülye, állandóan ezeket a cukee rövidítéseket használja, fröcsög, primitív ribanc:D

 3. John E. Kulak // május 18, 2010 - 19:45 // Válasz

  Nekem is csak most vált szokásommá, de csatlakozz és másold fel a képeket eredeti méretben, hogy legyen értelme nagyítani őket, hálásak lesznek a népek.

Örülök, hogy beszélsz, kérlek gyűlölködés nélkül tedd, miután figyelmesen elolvastad és megértetted a szöveget.

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d blogger ezt szereti: