Aktuális

Ilyen dolog

Magas, napbarnított, jóképű fiú, a nevetése messze elhallatszik a buszon. - Na, és milyen ez az új lány? Mondd már, mit tud ő, amit én nem? - kérdezi tőle évődve egy szép szőke angyal. Nem nézek hátra, de a hosszú szünetből arra következtetek, a fiú bizonyára a fejét vakarja.


– Nem tudom.
– Na, ne mondd már, valamit biztos tud. Velem fél évet voltál, rengeteget veszekedtünk, teljesen kikészítettük egymást, ezzel a csajjal meg már két éve együtt élsz és mindjárt össze is házasodtok.
– Tényleg nem tudom… – szabadkozik a fiú.
– Nyugodtan lehetsz őszinte, nem vagyok rád kattanva vagy ilyesmi. Csak kíváncsi vagyok, tényleg. Mondjad már, milyen!
– Hát nézd… nagyon csinos lány. De te is az vagy. Gyönyörű szeme van. De a tiéd is az. Kedves. Te is az vagy. Jókat lehet vele beszélgetni. Veled is. Szenvedélyes típus, de hát te is.
– Na jó, de azért valamit mégis csak tud, ha így egymásra találtatok, amikor te senki mellett nem bírtad ki soha pár hónapnál tovább!
– Talán kezelni. Engem.
Tíz másodperc csönd.
– Te meg őt, ezek szerint.
– Igen. Ez egy ilyen dolog.
Nevetnek mindketten, és közben arra gondolok, milyen igazuk van. Valóban ilyen dolog ez. Ilyen egyszerű.

Eszter névjegye (911 Bejegyzés)
Üdvözöllek. Barok Eszter a nevem (nem véletlen a domain sem!), örülök, hogy benéztél hozzám. Foglalkozásom szerint szerkesztő, cikkíró, fordító, blogger, szöveggyáros vagyok. Én írom ezt a naplófélét. Nem kell mindenben egyetértened, az viszont elvárás, hogy tisztelettel kezeld a sajátodtól eltérő véleményeket. Van egy klassz kis közösség, jókat szoktunk beszélgetni itt.

6 hozzászólás Ilyen dolog bejegyzéshez

  1. Szerintem – noha benne lehet – nem ez a magyarázat. :) Akarat kérdése az egész. Ha az ember (azt veszi a fejébe, hogy) _akar_ valakivel lenni, akkor nem gyűjtögeti össze az illető jó és rossz tulajdonságait, és nem hasonlítgatja másokhoz. Max. utólag. Alapból nem kell győzködnie magát, mert tudja, hogy vele akar lenni. Hogy miért pont őt vette a fejébe, az sok dolog függvénye, és az okok nem kizárólag az érintett személyben keresendők, sokkal inkább a szerelmes fél képzeteiben. Akkor alakul szerencsésen a kapcsolat, ha ezek a képzetek nem túlságosan elrugaszkodottak a valósághoz képest. (Szerencsés véletlen :) ) Tény, hogy a tűréshatár akár irracionálisan magas, ha akarsz együtt lenni az adott illetővel – és meglepően alacsony, ha nem akarsz. Szerintem ezt interpretálhatta a srác úgy, hogy tudják “kezelni” egymást.

  2. “Talán kezelni. Engem.” -> vagyis mindig simogatja az egómat, jól tud szopni és színlelni az orgazmust, rendet rak utánam és ugyanúgy kinyalja a seggem, ahogy anyuci, ráadásul még jól is néz ki. Én mondom, ő az álomnő! :D lovely…

  3. Igen Rita kommentjével sok ponton egyetértek, de ez az életkorral is folyamatosan változik fokozatosan. 18 évesen még eleve olyan attítűdökkel állhozzá a fiatal,, hogy még sokmindent ki szeretnék próbálni, illetve sok mindenkit, hogy tapasztaljak. Tehát elég egy szikra és ez ok is arra hogy vége legyen. Aztán telik az idő, mondjuk 25 éves lesz valaki, még mindig benne van a pakliban, hogy lehet hogy volna az a nő/férfi, aki többet tudna nyújtani nekem, “Ő”. De itt már sokkal stabilabb elképzelések vannak. Aztán 30 éves korra rájjön az ember, hogy végülis senki sem szarik illatosat. De ha van valaki akitől megbecsülés várható, és ezt viszonozni tudom, akkor már nem szeretnék tovább menni. Egészen a válásig :)

  4. Nos, én a magam részéről nem sejtek ebben ekkora konspirációt. Inkább úgy látom, hogy rengeteg különböző ember él a világon, mind másképpen működik – lelkileg, testileg, tudatosan és tudat alatt – és bizony mind tökéletes a maga nemében, ha megtalálja azt az embert, aki úgy fogadja el és szereti, ahogy van.

  5. Egyetértek. Lehet, az köti össze őket, amit Petrus írt, de azzal sincs semmi baj, ha az mindkettőjüknek jó. Ismerek egy olyan párt, akik azért teljesen kiegyensúlyozottak és boldogok együtt, mert: a pasinak az kell, hogy a párja legyen szép, dekoratív, kedves, és a csaj szép, dekoratív és kedves. A lánynak pedig az kell, hogy a srác legyen okos, helyes és kedves, és a srác okos, helyes és kedves. Ez egy jó párosítás, mindenki megkapja, ill. azt kapja, amit szeretne.

  6. “Kicsit” extrém példa, de erről az jutott eszembe, amikor a perverz fószer feladott egy hirdetést, hogy keres valakit, aki őt feldarabolná és megenné. Jelentkezett is egy másik pali, akinek meg minden vágya az volt, hogy valakit feldaraboljon és megegyen. Az előbbi fickó szépen felszámolta a vagyonát, végrendelkezett és elindult élete legnagyobb erotikus kalandjára, ahonnan nincs visszatérés… és hát igen, ők megtalálták egymást, bármilyen zord és agybeteg is normális aggyal szemlélve a dolog.

Örülök, hogy beszélsz, kérlek gyűlölködés nélkül tedd, miután figyelmesen elolvastad és megértetted a szöveget.

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d blogger ezt szereti: