Gasztro-orgazmusok a görög paradicsomban
A százféle olaj- és kapribogyó hazájában kagylót és gavrost is ettünk, nem is beszélve a fetasajttal töltött tintahalról és a padlizsánkrémes koralsügérről, grillezett paprikával tálalva. Volt persze görög grillcsirke és rablóhús is, mindez a tengerparton tálalva. Desszertként kóstoltunk pralinés-banános óriáspalacsintát (létezik sós változatban is), pitét és sok-sok görögdinnyét. Természetesen ittunk tekintélyes mennyiségű frappét, ouzót, hétcsillagos Metaxát, amiben érződnek a szőlőszemek, megkóstoltuk a retsinát, vagyis a gyantabort, plusz egy igazán ütős piát, a tsipourót is teszteltünk egy szolid beach-party keretében: utóbbi az ouzo és a törkölypálinka frigyéből született, és kellemesen átmelegíti a testet és a lelket.
Nincs mit tenni, kövér négerek lettünk a nyaralás alatt, ezért rólunk nem láthattok képeket – ilyenek ezek a nyavalyás hedonisták, hiába!
Mikor indulsz legközelebb???? Csatlakoznék!!!!!!!!!!!!!
Milyen jó, hogy ezt együtt élveztük a csajokkal :-)
Istenem de jó is volt!!!!!!!!!!:-)
Menni kell újra hamarosan, ez egyértelmű!