Aktuális

Melegtábor kisgyerekeknek, szeretettábor fröcsögőknek!

Van egy könnyed bulvároldal, ahol húsz forintot fizetnek egy cikkért, amennyiben az még nem jelent meg máshol a hazai médiában, és elegen kattintottak az anyagra. (Igen, itt tart a szakma, de ezt most hagyjuk). Ezért a húsz forintért a kétségbeesett állásnélküli kommunikátorok jelentős része szinte bármire képes: nemrég például egy negyedigazságokat tartalmazó botránycikket tett közzé egy névtelen szerző a gyerekeknek kitalált “melegtáborokról”, ami igazi slágertémának bizonyult. Az írást egyébként egy nyíltan náci portálról másolta be, sebaj, kajálták így is…

gyerekek

Őket is átnevelik… tudjuk, kik! – kép: progressivechristianity.org

A cikknek már a címe is igazi körültekintő, míves munka:

“Melegtábor kisgyerekeknek!”

– csak így, egyszerűen. (Könyörgöm, a Terhes férfi madarat szült csoportban labdába se rúghatna egy ilyen cím, hol tanulta ez a kolléga a szakmát?)

A líd nagyon komoly, majdnem annyira, mint egy átlagos komment Kurucéknál:

“Számunkra is hihetetlen, de tényleg létezik ilyen! Úgy gondoljuk nem csak erkölcs, de ugyanakkor a jog alapján is bűncselekménynek számít ez az egész!”

5W-re – vagy akár egyre – ugyan nem válaszol, de ami utána jön, az úgy hibátlan, ahogy van, ezért szó szerint idézem, a kontrolcékontrolvé az említett oldalnak amúgy is jó barátja:

“Egyelőre nem tették kötelezővé, de a cionista lobbi jóvoltából hamarosan azzá válhat Nyugaton. Mivel a zsidó vallásúak elítélik a homoszexualitást, így csak a keresztényeket fogja érinteni az esetleges “törvénymódosítás”. Mivel már annyira behálózták őket a cionisták és a szabadkőművesek, hogy már-már behódolnak a homoszexualitásnak, ellenben az összes többi világvallással.”

Igazából ezt érzem a cikk velejének; tökéletes esszenciája az egész bekezdés mindennek, ami torzítás, csúsztatás és szenzációhajsza, a lihegős fajtából, végtelenül bután, rengeteg gyűlölettel.

Csak néhány szerény megjegyzés:
1. nem melegtáborokról van szó, hanem azoknak a gyerekeknek a lelki gondozásáról, akik nemi diszfóriával, transzszexuálisként jöttek a világra, vagyis fiú testben lánynak érzik magukat, lány testben pedig fiú az identitásuk;
2. a tábor senki számára sem kötelező, és természetesen fel sem merült, hogy valaha is az lesz;
3. a “cionista lobbi” ebben a kontextusban legalább annyira komolyan vehető, mint “a Nyugat”, nagy kezdőbetűvel (ugye, mindannyian tudjuk, hogy minden heteroszexualitástól eltérő orientációt a zsidók találtak fel a gojok számára, hogy kihaljon a fajunk, és ők népesíthessék be a bolygót?)
4. ember, nem csak a zsidó vallásúak “ítélik el” a homoszexualitást, hanem a keresztények és a muszlimok is, de azt azért szerényen megemlíteném, hogy a zsidó szent könyv, a Tóra, amely az azonos neműek szexuális kapcsolatát tiltja, voltaképpen Mózes öt könyve, tehát a Biblia Ószövetségének az eleje… gondolom, te egy sort sem olvastál ezekből soha, ugye?
5. a hitelesség kedvéért hozzátenném, hogy nem a homoszexualitást ítéli el egyik monoteista, ábrahámita vallás sem (beleértve a kereszténységet), hanem a homoszexuális cselekedetet, és teológiai értelemben az “elítélés” sem jó szó, hiszen az ítéletet az Istenre bízza mindegyikük
6. törvénymódosítás???????? eszednél vagy??? (elaludtál, és hozzáálmodtad, hogy a korcs Obama azt tervezi, hogy minden heteró, fehér keresztény fiatalt átnevelőtáborba küldenek, hogy melegek legyenek, mert ez amúgy is így megy, parancsszóra?!)
7. cionisták és a szabadkőművesek – tulajdonképpen nem értem, hogyan is várhattál eddig, hogy a szabadkőműveseket is szóba hozd, az ilyen cikkeknek az elején szokott szerepelni a szó
8. nem derül ki, kik “hódolnak be” a homoszexualitásnak, de nyilván a keresztény egyházakra gondolsz, úgyhogy tisztázzuk még egyszer: az egész judeo-keresztény kultúra elutasítja a homoszexuális cselekedetet, míg a “többi világvallás” – jellemzően a buddhizmus és a hinduizmus – valamivel elfogadóbb e téren
9. buktad a húszast, köcsög, ezt már megírta az egyik Kurucnál ezerszer szélsőségesebb lap, hasonló szellemiségben, háhá! (Ja bocs, ezt tudod, elvégre onnan vannak a képek is, még a címet és az alt-taget se írtad át!)
10. minden más amúgy stimmel.

A fenti petting után talán már mindent tudunk, amit tudnunk kell, de kapunk még egy kis színes keretest az arcunkba:

“Érdekességképpen megjegyeznénk, hogy például Svédországban létezik olyan óvoda, ahová nem szabad a lánykákat lányként, a fiúkat fiúként nevelni!”

Ez megint nem igaz, így, ebben a formában: a szóban forgó, sokat vitatott óvoda célja csupán annyi, hogy a tradicionális nemi szerepekre történő nevelés helyett a gyerekek egyéniségét tartsák szem előtt. Magyarul: senki nem ad babát a kislány kezébe, hanem van kitéve kisautó és baba is, és a gyerek szabadon dönt, hogy mivel és miként játszik. Persze a fenti mondat sokkal jobban hangzik…

Majd jön a csattanó:

“Az Egyesült Államokban olyan kötelező jellegű ifjúsági táborokat hoznak létre, ahol a fiúknak lány ruhában kell járni, sminkelniük kell, majd végig kell vonulniuk a kifutón! A lányokat ezzel ellenben pont fiús dolgokra próbálnak majd rászoktatni!”

Kell, kell, kell!

Végül pedig itt a tézismondat, amely rögtön summázza is lényeget:

“A tábor célja az, hogy megmutassa a fiataloknak, hogy a társadalom mennyire könnyen elfogadja a fajtalankodást!”

Nos, a társadalom nem épp elfogadó, a fajtalankodás azonban kicsit mást jelent, mint amire te most gondolsz. Mindenesetre nincs mitől félned: sem a homoszexualitás, sem a transzszexualitás nem tanult magatartás, amit a világ bármely mozgalma vagy szervezete kötelezővé tehetne, az ostobaságon és a gyűlölködésen viszont nem ártana, ha segítene valamilyen “törvénymódosítás”, de mielőbb.

Nem lehetne valamilyen szeretettábort is nyitni, fröcsögőknek? Az akár lehetne kötelező is, minden érintettnek jót tenne.

Eszter névjegye (911 Bejegyzés)
Üdvözöllek. Barok Eszter a nevem (nem véletlen a domain sem!), örülök, hogy benéztél hozzám. Foglalkozásom szerint szerkesztő, cikkíró, fordító, blogger, szöveggyáros vagyok. Én írom ezt a naplófélét. Nem kell mindenben egyetértened, az viszont elvárás, hogy tisztelettel kezeld a sajátodtól eltérő véleményeket. Van egy klassz kis közösség, jókat szoktunk beszélgetni itt.

14 hozzászólás Melegtábor kisgyerekeknek, szeretettábor fröcsögőknek! bejegyzéshez

 1. “még a címet és az alt-taget se írtad át!” <- OWNED.

  minden további szószaporítás helyett közkinccsé tenném az említett portál szabályzatát, működési elveit és díjazását: http://sharetext.org/flog

 2. Fospumpa kezelők akcióban! 70 Ft-ért még a szar is ízlik.

 3. Miután átgondoltam a magam kis hozzászólását, talán legegyszerűen akkor fogalmazom meg a véleményemet, ha azt írom: no comment!

  • Ne is mondd, én naponta többször is mondom: neeeeeem, nem foglalkozom a hülyeségekkel, csak az építő, értelmes dolgokra szánok időt, nem húzom fel magamat ostobaságokon, nem adok nekik energiát, nem törődöm velük. És mégis, az esetek jó 50 százalékában mozgatja a fantáziámat a dolog továbbra is, és nem tudok nem beszélni róla. Igen, igen, ez engem minősít, nem kéne egy percet se ilyesmire szánni… de egyelőre evvan. Dolgozom rajta. XD

 4. Ó, tudom miről beszélsz! A világ iszonyatosan visszahúz. Nem is tudom mit keresünk itt. A kép szuper! :)

  • Sőt, pontosítanék: nem is találkozol már hülyékkel, mert nem ők a tükrök többé. :)))

   (Remélem, legközelebb már nem kell jönni. Ki is élvezek gyorsan mindent.)

  • No jó, azért vannak bizonyos összeesküvéselméletek, amik valóságon alapulnak. Ez tény.

   • Azt soha nem mondtam, hogy nincsenek. Ismerem a “negative harvest” fogalmát, és ami mögötte van. De ez nem jelenti azt, hogy minden, ami történik, ebbe a kategóriába illeszthető. Tudod, van a Spar, a sok sajátmárkás kolbászával, de ha van egy kolbászom, még nem biztos, hogy a Sparban vettem.

 5. Ami az összeesküvés-elméleteket illeti van egy “kedvencem”:

  “Monda azért nékik Jézus: Bizony, bizony mondom néktek: Ha nem eszitek az ember Fiának testét és nem isszátok az ő vérét, nincs élet bennetek. Aki eszi az én testemet és issza az én véremet, örök élete van annak, és én feltámasztom azt az utolsó napon……” (János 6/53-56)

  A vallás szerint ugyan Jézus kenyérre vagy ostyára és borra gondolt, csakhogy az uralkodói dinasztiák előszeretettel vesznek részt titkos társaságok sátánista szertartásain, ahol a bemutatott rituálék során vért isznak és rendkívül jellemző a pedofília.

  Ehhez vegyük hozzá, hogy a világon évente több százezerre tehető a nyomtalanul eltűnt gyerekeknek a száma és információk vannak arra, hogy ezek egy része ezeknek a sátánista szertartásoknak az áldozatává válik. Mitöbb olyan információk is vannak, miszerint az elit kézben tartja a krematóriumok nagy részét, hogy ily módon tudja eltüntetni a megerőszakolt gyerekeket.

  Tudod mi a döbbenet? Egy percig se hidd, hogy ez kitaláció!

 6. Mindig a fejétől bűzlik a hal. :)

5 visszakövetés / visszajelzés

 1. Halálos bűn | Eszter's Offtopic
 2. Szegény, szerencsétlen bántalmazó | Eszter's Offtopic
 3. 25 jel, hogy tinibulvárban nyomulsz | Eszter's Offtopic
 4. Van-e kiút a homoszexualitásból? | Eszter's Offtopic
 5. Van-e kiút a homoszexualitásból? | Eszter's Offtopic

Örülök, hogy beszélsz, kérlek gyűlölködés nélkül tedd, miután figyelmesen elolvastad és megértetted a szöveget.

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d blogger ezt szereti: