Aktuális

Ma meg magazinban szerepelek!

Hölgyeim és uraim, a Ridikül magazin friss számában (aminek Tóth Vera van az elején) én is szerepelek, Lehoczky Rella mellett, akinek a blogját nagyon szeretem – és ezúttal nem kérdezek, hanem válaszolok. Mivel bloggerként teszem mindezt, és ez itt a blogom, gondoltam, megosztom veletek a hírt, mert nagyon nagy megtiszteltetés ez nekem.

blog…meg még azt próbáltuk ma rekonstruálni, hogy én ezek közül vajon melyik lehetek. A grafomán, a csodabogár? A többit kizártam. A Szerelem, szex, gyengédség a Bravóban mindenesetre az enyém. :)

intranet

Eszter névjegye (911 Bejegyzés)
Üdvözöllek. Barok Eszter a nevem (nem véletlen a domain sem!), örülök, hogy benéztél hozzám. Foglalkozásom szerint szerkesztő, cikkíró, fordító, blogger, szöveggyáros vagyok. Én írom ezt a naplófélét. Nem kell mindenben egyetértened, az viszont elvárás, hogy tisztelettel kezeld a sajátodtól eltérő véleményeket. Van egy klassz kis közösség, jókat szoktunk beszélgetni itt.

30 hozzászólás Ma meg magazinban szerepelek! bejegyzéshez

 1. szupermenő vagy :)

 2. Gratu! Te vagy a pipacsmezőn?

 3. veragelencser // március 6, 2015 - 23:11 // Válasz

  Gratulálok! :)

 4. Nagyon kíváncsi vagyok, miket mondtál.

 5. Szia Eszter!
  Annyira jó az oldal, minden részletében, hogy újra kell gondolnom az életemet.
  Hapsi vagyok, még nem láttam a külsődet, de már meg kívántalak. Az agyadat. Vagy a szívedet? :)
  Amúgy diszkrét fajta vagyok, ha lehet, ne ítélj el a kirohanásomért, kérlek.
  Aki egy ilyen lapot így vezet, az pedig meg is érdemli, hogy – végre – magazinban szerepeljen.
  Az, illetve ez is egy buksisimi. :)
  Bár tudom, hogy a napod szép lesz, ha kívánják Neked, ha nem, mert vagy olyan klassz, de azért még mondhatom, mert ez nekem is jólesik:
  SZÉP NAPOT NEKED!
  András.

  • Andriska, menj oda szépen a tükörhöz, és bassz le magadnak két óriási pofont… aztán vedd le a rózsaszín Lacoste tangádat, mert ez így nem hoz eredményt. ( a jó szándék beszél belőlem)
   Nagy vonalakban megmutatom, hogy kellene ezt lehozni, tömören velősen:

   Szia Eszter! (ez még neked is ment Andris tehát van remény)
   Régóta olvasom a blogodat! Sokáig csak távolról csodáltalak, messziről vágytalak stb. Nehezen vettem magamon erőt hogy hozzá is szóljak a különböző (női) témákhoz, de idővel levetkőztem kisfiús megilletődöttségemet. Olyannyira féltem a visszautasítástól, hogy kezdetben “Nem érdekes” néven mertem csak hozzá-hozzászólni a különböző nőket érintő fontos témákat feszegető cikkeidhez. Hosszú – emberöltőnek tűnő – időnek kellett eltelnie ahhoz, hogy ilyetén gátlásaimat levetkőzve, valós névvel is vállaljam magam, véleményem. (Ide képzeljünk most egy Popper Péter idézetet) Legutóbbi cikked; a Kedves Férfiak című, olyannyira meghatott, hogy azóta sem tudtam hibátlan kommentet írni elütés nélkül a párás tekintetem miatt. Billentyűzetem azóta is könnyben – és takonyban – ázik… már már heroikus ilyen klaviatúrán gépelni. Ennél tovább megyek: Ha egy decemberi fagyos éjszakán, egy szomorú tölgy tövében álmomba fagynék halálra, miközben rád gondolok, én akkor is derűs lennék, mert életem utolsó momentumában veled lehettem.
   Tibi.

   (Eszter az enyém, lestoppoltam – tudod mint az oviban – szemedet leveszed róla!!!)

  • Hálás köszönetem, fiúk, ilyen aktív figyelemben még nem volt részem. <3

 6. Szia!
  Eszterhez szóltam.
  Valaki más válaszolt.
  Eszterhez szólok!
  Tetszik a lapod!!!!!
  Nagyon!!!!!!!!!!
  Örülök, hogy rátaláltam!
  ???????????
  Ez valami VICC???????
  ????????????
  Ez a beléptetés az oldalra?????????

  • Csak szeret viccelni Tibi, de neked természetesen köszönöm. :)

  • … állítólag maholnap forgalomba kerül az a korábban szabadalmaztatott (de többször elkaszált)
   gyógyszer, ami arra hivatott, hogy a nők orgazmuskészségét nagyban megnövelje. Ezáltal egy mérsékeltebb képességű, kevésbé izgató férfi is könnyebben hozhatja izgalomba a hőn áhított nőt, Óriási szükség van erre… körbenézvén a férfikörnyezetemben.
   Állítólag 2014-ben az amerikai könyvpiacon megjelent könyvek megközelítőleg 70%-a, a Szürke 50 árnyalata c. bestsellerrel azonos ún. “mami-pornó” műfajába sorolható. A fennmaradó uszkve 30% tett ki minden mást; krimi sci-fi, dráma, szépirodalom stb. Hozzáértők, nem tartják kizártnak, hogy ez a 70%-nyi részarány, rövidesen akár 90%-ot is meghaladhatja. Hiszen a nőknek igénye van a szerelemre, szenvedélyre, orgazmusra. Ha mást nem, elolvassák regény formájában, vagy megnéznek egy Richard Gere filmet. Megélni sajnos egyre-egyre nehezebb, arra alkalmas személy híján. Hagyjuk most az okokat; mi vezetett idáig.
   Most már az okozattal, sőt leginkább a megoldással kellene foglalkoznunk! Fel kell hozni a jövő férfigenerációit egy olyan szintre, (legalább a női nívóra) olvasottság, tanultság szempontjából, hogy legalább a nők figyelmét fel tudják kelteni. Ugyan, az életet végig lehet élni ezerszavas szókészlettel, 30 rossz közhellyel, csak nem sok értelme… mert pont a lényeg marad ki. Röviden; a megoldás már rég nem a “Feminism”, hanem a “Meninism”… de ahhoz, hogy ezt belássuk, minimum őszintének kell lennünk magunkhoz, mert közép – és hosszútávon nem a fiaink bukják ezt a játszmát, hanem a lányaink. Sokkal többet vesztenek, mint pénz, karrier, megbecsülés.
   (Ez András kommentjétől teljesen független, csak valahogy eszembe jutott, bocs az offért… de hát ez egy Offtopic, nem szabadkozom)

 7. Tisztelt és Kedves Eszter!
  Nagyon örülök, hogy feloldoztad a legelső hozzáírásom másokra tett hatásával kialakult blokkot a lelkemben!!!
  Tanulság nekem: Csak és kizárólag annak a szavát higgyem el, akihez szólok!!!
  Hálás vagyok a szavaidért!
  Amúgy meg: Tényleg TETSZIK AZ OLDALAD! Fölvettem Facebook-ra a hivatkozását. Egyrészt, hogy másokat odavezessek Hozzád, másrész, hogy én is könnyebben rá(D) találok onnan. Ha látni, hallani, érezni akarlak. Téged. Büszke vagyok arra, hogy olvaslak, olvashatlak!
  Mostmár jobban merek – egy kicsit – beszélni.:)
  Annak a mondatomnak, hogy: “Annyira jó az oldal, minden részletében, hogy újra kell gondolnom az életemet.” az az értelme, hogy eddig szinte egyedül voltam a Nálad olvasható érzéseimmel. Most viszont végre hasonló tapasztalattal és gondolkodással megáldott emberi lénnyel találkoztam. A Személyedben. Fény vagy az éjszakában. (Ezzel nem akartam az éjszakát a rossz oldalra tenni, csak szép és igaz így ez a mondat. Tudom, Te jól érted, érzed.) ÖRÜLÖK Neked!
  Ezer+1 Mosoly Neked.
  Rajongód: András
  :::::::::::::::))))))))))))))))))

 8. Fiúk! Eszter az enyém, húzzatok innen nagyon gyorsan, amíg szépen vagytok, mer’ az intenzíven nem olyan kellemes a hangulat!

  Béla (44), megyebajnok kalapácsvető

  • BÉLA!
   1. Ne felejtsd el, miért is kerültél az intenzívre! Kaphatsz a bal veséd alá is a hegyesorrú bőrcipőmtől, ha nagyon ugrálsz, csak engedjenek ki!
   2. Szerinted ki “ápolta” Esztert, míg te késő estig a gyúrós haverokkal a teremben edzettél?
   Igen Béla, András és Én voltunk azok. Andris vitte a gyakorlati részét, én az elméletit. (Sosem voltam egy lepedőakrobata.)
   3. Az a szigorú arcú ukrános beütésű nővérke, aki hamarosan kis-vizitet tart nálad…na őt én küldtem. És igen Béla, az nem egy sztetoszkóp a nyakában. :)
   4. Jó hír, hogy Eszterre pont jó az a szexi fehérnemű amit karácsonyra vettél. Andris alig tudta foggal lehúzni róla.
   Jobbulást, Tibi.
   /Kíváncsi vagyok, mikor bannol engem Eszter, mert ez már határon mozog?!/

   • Nem én kerültem az intenzívre. Te fogsz.

    Üdv:
    Béla

    • tibi /Béla ezeréves cimborája // augusztus 19, 2015 - 21:28 // Válasz

     Ohh ezt félreértettem :(
     Viszont feljebb van egy srác, valami András, nagyon kóstolgatja a csajodat! Segítek neked elkapni munkahelyéről hazafele, kicsit elbeszélgetünk vele. Jól van Béla? Tudod, férfiönérzet, bajtársiasság, egyebek. Számíthatsz rám! Velünk ezt nem teheti meg egyik csíra sem!
     Üdv.
     Tibi, a barátod.

  • Béla! Ha kiengednek jövő héten jó magaviseletért, hozzá’ mán sört!

Örülök, hogy beszélsz, kérlek gyűlölködés nélkül tedd, miután figyelmesen elolvastad és megértetted a szöveget.

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d blogger ezt szereti: