Aktuális

Ma inkább a herevasalás, azt hiszem

Ritkán nézek tévét, nemhogy TV2-t, így hozzám csak most jutott el a hír, hogy pár napja Vujity “Pokoli” Tvrtko a TV2 reggeli műsorában, a Mokkában rúgott egyet Berki “Herevasaló” Krisztiánon, aki a csatorna egyik valóságshow-jának, az Édes Életnek az egyik húzóarca. A friss fejlemény ma az volt, hogy Tvrtkót a TV2 menesztette, vélhetően a múlt heti csörte miatt.

Először is, nagyon meglepett a válás híre, hiszen Vujity Tvrtko a TV2-höz épp úgy hozzátartozott, mint babfőzelékhez a gömbölyű fasírt, sosem gondoltam volna, hogy elszakadhatnak egymástól. Legfeljebb akkor, ha Tvrtko saját médiabirodalmat alapít, ám akkor is könnyes búcsút képzeltem el. A sztárriporternek annak idején kivétel nélkül minden Pokoli-riportkönyvét olvastam, és remekül összerakott, színes olvasmánynak tartottam a munkáit, azonkívül képernyőn, éles helyzetekben is jól vitte a prímet a Naplóban. Tetszett, ahogy emberileg is beleállt a történeteibe, legyen szó a kis szomáliai magyar lányról vagy éppen az utolsó magyar hadifogolyról, ráadásul Tvrtko mindig pozitív ügyeket karolt fel, Hétköznapi hősök, Fotózkodj jótékonysági csekkel, satöbbi – az ember joggal hiszi, hogy alázatos, jó ember lehet.

Ezt persze nem tudhatom, először mindenesetre akkor csalódtam benne, amikor tíz évvel ezelőtt a médiaiskolában Szalay Ádám vendégeként egy kurzuson tévéinterjú-helyzeteket próbáltunk a stúdióban – mindenki életében először – és Tvrtko bizony a csapat jelentős részét keményen megalázta (én még egész jól megúsztam). Nem csak élesen kritizálta az ügyetlenkedést (egyébként teljes joggal, kivétel nélkül mind nagyon szarok voltunk), de olyan mély cinizmussal és lenézéssel tette ezt, hogy én egészen megdöbbentem. Ami azt illeti, én csak egy kötelező feladatot teljesítettem, soha az életben nem voltak képernyős ambícióim, nyilván magamtól is pontosan tudtam, hogy életem első forgatásán csapnivaló teljesítményt nyújtottam, de akadt olyan is a csoportból, aki teljesen elkeseredett, amiért ilyen arrogánsan el lett küldve hagymát pucolni az erdőbe, médiamunka helyett.

Később akkor csalódtam Tvrtkóban, amikor Kiszel Tünde volt a vendége egy reggeli műsorban, és hasonló közjátéknak lehettünk tanúi, mint ami a múlt héten Berkivel megesett. Éreztem az álszentséget: ez a muki előadja a hős háborús riporternek, az éhezők és a betegek védelmezőjének, a hétköznapi hősök barátjának szerepét, miközben épp egy kereskedelmi csatorna bulvárműsorában keres annyi pénzt, amennyit szerencsétlen Kiszel vélhetően még életében nem látott. Nem, rossz a hangsúly, bocsánat: keressen bátran tízszer ennyit is, ezt nem pénzben mérik: itt az alázat hiányzik, amit nem tudsz sehol megvenni. Az, hogy tudom: én csak megmutatok dolgokat, az a dolgom, az ítélkezés és a másik megalázása nem tartozik a riporteri feladataim közé. És a hála, hogy abban a helyzetben vagyok, hogy megmutathatom, lehetőséget kapok rá, hogy azzal foglalkozzam, amit a küldetésemnek érzek, és ehhez pénz, paripa, fegyver, minden a rendelkezésemre áll, mert 18 évesen jó időben voltam, jó helyen (a délszláv háborúra gondolok). Akkoriban egyébként ő sem mozgott pengén a kamera előtt, de éles helyzetben kitanulta. Nos, van, aki médiaiskolában tanulja ki, elnézést kérünk, hogy ott nem lőnek…

Azzal aztán igazán senki nem vádolhat, hogy Berki Krisztiánnal szimpatizálnék: amellett, hogy a fickó tényleg abból él, hogy a herevasalásáról és a különféle celebnők által kiérdemelt szuperspermájáról nyilatkozik, Berkinek valószínűleg már az óvodában is a nárcisz volt a jele, egyszerűen imádja magát. Most viszont be kellett látnom, hogy nem a tehetséges, finom humorú, Csernobilt, Türkmenisztánt és Észak-Koreát is megjárt Tvrtko kezelte humánusabban, sőt: intelligensebben a helyzetet, hanem Berki Krisztián, a Zs-kategóriás celeb és valóságshow-sztár, akit Tvrtko – ezt fontos volt elmondani egy ország számára – semmire se tart. Berki megjegyezte, hogy érdeklődve figyeli, ki hogyan reagál rá, és tiszteletben tartja Tvrtko véleményét is. Egyetlen ponton akadt ki, amikor is a riporter tényként jelentette ki, hogy az ominózus herevasalás – aminek kapcsán a nevét a legtöbben megismerték – nem is történt meg. Ez mindenképpen ízléstelen volt: ha megtörtént, azért, ha pedig reklámfogásról volt szó, azért. Újra az álszentség csengői szólaltak meg: derogál Berki herevasalásáról beszélni, lenézem őt, én viszont bátran szállíthatok bennfentes, intim információt erről az emberről ország-világ előtt, nekem ez jár. Viszolyogtam, ahogy hallgattam.

Tvrtko délután aztán, mikor kirúgása nyilvánossá vált, és a hírt a TV2 sajtóosztálya is megerősítette, a Facebookon kommentálta a történteket: “Baltazár inkább meghal, de nem alkuszik!” (részlet a Linda c. filmből) KÖSZÖNÖK MINDEN SZÉPET ÉS JÓT, TV2!”, és ezzel lezárult egy korszak, új műsorának, a Kalandok, titkok, hősöknek már nem a TV2 fog helyet adni. Kár, merthogy eddig is minden néző szabadon eldönthette, hogy őt nézi vagy a Berki-féle Édes Életet, netán mindkettejükre kíváncsi, vagy inkább a Spektrumot választja. Vajon Tvrtko tudja – és elfogadja – azt, hogy mi nézők képesek vagyunk az ő elefántcsonttorony és bulvárműsor között ingadozó erkölcsi intelmei nélkül is adekvát döntést hozni? Kétlem.

Eszter névjegye (910 Bejegyzés)
Üdvözöllek. Barok Eszter a nevem (nem véletlen a domain sem!), örülök, hogy benéztél hozzám. Foglalkozásom szerint szerkesztő, cikkíró, fordító, blogger, szöveggyáros vagyok. Én írom ezt a naplófélét. Nem kell mindenben egyetértened, az viszont elvárás, hogy tisztelettel kezeld a sajátodtól eltérő véleményeket. Van egy klassz kis közösség, jókat szoktunk beszélgetni itt.

30 hozzászólás Ma inkább a herevasalás, azt hiszem bejegyzéshez

  1. Hát én Tvrtko mellett állok, mert nekem Berki Krisztián nem. Az a szomorú, hogy Magyarországon azok a húzó arcok, akik semmilyen érdemlegeset nem tudnak felmutatni, azon kívül, hogy különböző baromságokkal a bulvársajtó címoldalán szerepelnek. Ez inkább a mire van igénye a népnek szegénységi bizonyítványa.
    Meg persze az álomvilág, hogy kigyúrtságot nyomatékosítva 0 végzettséggel is lehet valaki kődazdag.

    Friderikusz is bekostólta tavaly a műsorában :) ne felejtsük.

    Viszont igaz, hogy Tvrtko nem diplomatikus profi újságíróként járt el ebben az esetben.
    És én nem ismerem úgy mint te, jó volt olvasni az érem másik oldaláról is.

    • No, ettől még Berki nekem sem, félreértés ne essék, de ebben a helyzetben ő kezelte jobban a helyzetet, ennyiről van szó.

      Az az igazság, hogy létezik a trashreality műfaja, és milliók követik, nézik világszerte, rajonganak érte. Az előállítása olcsó, a hülyének is megéri. Ez van. Lehet ez ellen küzdeni értelmes műsorokkal, kell is, én is támogatom, de az, hogy teljesen cél nélkül alázgatjuk az egyik húzóarcát, nem járható út, sőt: inkább neki reklám, mert ő fog jobban kijönni belőle (lásd Friderikuszt is).

      Sokkal értelmesebb lett volna, ha Tvrtko nem beszólogat, hanem kérdez: van terved arról, hogyan szeretnéd tartalommal megtölteni az ismertséget? A profiton túl lehet értelme hosszútávon a hírnévnek, ha csupán a trashreality egy mellékterméke? Ha már a “példakép” szó felmerült, te miben, hogyan érzed, hogy példakép lehetsz a rajongóid számára? Vannak pillanatok, amikor nehéz azonosulni azzal, hogy nincs klasszikus értelemben vett érték a produkciód mögött? Egyáltalán, tényleg nincs? (Érezheti ő úgy is, hogy van, elvégre a trashreality egy nemzetközi szinten létező műfaj, jó esetben precíz technika alapján építkeznek a készítők.)

      A dolog ott válik visszássá, hogy azért a Mokka nem Veiszer Alinda éjszakai közéleti-kulturális műsora, hanem egy szórakoztató, informatiív – infotainment – reggeli műsor, rendszeresen feltűnnek a csatorna ilyen-olyan kaliberű arcai, sztárjai is, ami reklám, és mikor ezt nem fogja fel valaki, ott lojalitás-problémák is felmerülhetnek azért…

  2. Nos, èn Tvtrko-t eddig sem tartottam sokra, egy szenzációhajhász köpönyegforgatónak làttam egèsz èletemben. A mûsorai egèsz jók voltak, de az, amikor állandóan belenèzett a kamerába ès felszegett fejjel nagy okosan levonta a tanulságot, az a halálom volt… “a poklok… poklabol!” :)

    Berki meg… hát nem az IQ szintjèrôl, hanem az izmairól meg a kocsijáról híres… ès ezzel nálam ki is esett azok körèbôl, akiket emberi lènynek tekintek, szóval nem nagyon hatott meg, hogy Tvrtko beletörölte a làbàt. Okè, nem volt szèp, tènyleg lehetett volna szelídebb, de most komolyan, egy értèk nèlküli ember èrtèk nèlküli mûsoráról mit kèrdezzen? (Èn sem tudtam volna mit, max hogy finom volt-e a gyros, ès az tènyleg èrdekelt volna.)
    Szóval nem tudom, egyikkel sem szimpatizálok, sajnálni se tudom egyiket sem… mindkettô megêrdemelte amit kapott: Berki Tvrtko -tól, Tvrtko meg a TV2-tôl. Seems fair to me.

  3. Berki lelki sérült, eléggé. Friderikusz műsorában nekem nem volt nagyon ellenszenves, csodálkoztam is. Talán azért, mert Friderikusz nagyon meg akarta alázni, de nem sikerült. Meg akar élni, egyensúlyoz, jól csinálja :) Egyszer odakapcsoltam az Édes életre, azt hittem, valami amatőr felvétel :) tényleg ez kell a népnek? Tvrtko egyszerűen nem szimpi, őt szerintem olvasni kell, nem látni, a könyvei nagyon jók, a munkássága is, de valami nem stimmel nála. Most lehet, az a szitu, hogy mindenki feljebb állónak magát képzelő ember jól oda akar mondogatni, de nem sikerül mégsem? Ez a Berki egészen jól kezeli a konfliktushelyzetet és ez jól felmérgesít mindenkit :)

    • Én ebből az Édes Életből soha egy percet nem láttam, nem tudom, a Sixx ír-e róla valamit, ő ezekben zseniális. Láttam én mán valóságshow-t belülről, a Bár 2.0-t még 2008-ban, az amatőrnek tűnő megoldások mögött van némi munka, de azért nem sok. Mármint egy egyéb műsorhoz képest. Szóval, relatív olcsó, és sokan szeretik.

      • Én megrekedtem még a BB első részénél, ami több, mint 10 éve volt, ezek még háttérzajnak is unalmasak. Viszont, megnézve a videót: Demcsák Zsuzsa nem tud kerek egész mondatokban beszélni, ellentétben Berkivel. Tvrtko nem készült fel az interjúalanyból, ami a feladata lett volna, vagy ügyesen leplezte. A párbeszédet magasan ez az életművész nyerte, szerintem intelligensen nyilatkozott, leszámítva az artikulációt, az rémes. Nem tudom, mit csinál az Édes életben, lehet egy utálatos alak, de nyilatkozni azt tud. Nem, nem bírom, nem kedvelem, nem ismerem, Friderikusz mellett ez a második dolog, amit láttam tőle, érdekes módon az “értékes” emberek nem viselkedtek hűen magukhoz. Berki meg csinálja a showt, amiből megél, biztos nem is rosszul, mert kihasznál egy piaci rést.

        • “kihasznál egy piaci rést”
          Rés? Szakadék, ha nem maga a Grand Canyon.

          • Az a borzasztó, hogy anyám is nézi. Nálunk volt pár napot, elmegyek fürdeni, jövök vissza, mondom mit nézel? Hát ezt? De mondom, ez nem érdekes?! De hát otthon is szokta, mert nincs más. Nyugdíjas, elhűltem. Nekik nincs ezeregy filmük DVD-n, sem műsorfelvevőjük. Gyorsan betettem egy filmet, nézzük. Amikor ő otthon van, ráér, csak ez megy a tévében. Gondolom, másnál is. Olvasni már fárasztó, rossz a szeme, de a tévé, az megy. Na ez a Grand Canyon.

            • Na de ma már szinte mindenhol van millió csatorna, NAtGeo, TravelChannel, Dunán, mittudoménhol mindenféle régi – jó! – filmek. Nem igaz, hogy nincs más, ha már TV.

              • Nekik nincs annyi csatornájuk, valami városi kábeltévé van.

                • Valami csak van a TV2 mellett. Pl Duna biztosan

                  • Igazából fogalmam sincs, milyen csatornáik vannak, mi ritkán megyünk, akkor sem tévézünk náluk, de annyi nincs, mint nekünk. Persze lehet, titokban szereti a filmet :) Én is megnézem századszorra a Szívek Szállodáját, bármennyire ciki, hát vannak ilyen sötét dolgaink, ez van :)

              • Én is a természet- meg dokucsatornákra vagyok rákattantva. Meg egész jó az új Hír TV. A köztévét is nézem olykor, képben köll lenni. A TV2 pont kimarad.

                • Na most mondhatjátok, mert én meg csak anyámnál látok tv-t, ott is ritkán. Annyit tudok, amit ő mesél. :D

  4. Miss Nuvanda // február 27, 2016 - 10:18 // Válasz

    Tvrtkoval szerintem sem stimmel minden, valahogy nem illenek össze a mozaikdarabok vele kapcsolatban. Ellentmondásos a kép, kilóg a lóláb. Az éles szemnek annyi elég jól látszik, hogy – a jó cselekedetei ellenére, amelyek valószínűleg róla szólnak, és a saját egóját turbózzák, hiszen nagy nyilvánosságot igényel hozzá – a pasi tele van ellentmondásokkal. Bizonyos emberek a külvilág felé más képet vetítenek magukról, mint a valódi arcuk, és időnként rés keletkezik a pajzson, pedig minden vágyuk az elismerés. Nem tudom, ez nála így van-e, de engem a legutóbbi “akciója”, a 20.000 Ft-tal is arról győzött meg, hogy az erkölcsi fölényét akarja fitogtatni. Hiszen a szegények semmivel sem különbek Berki Krisztiánnál emberileg. Ha Berkitől forog a gyomra, egy olyan hajléktalantól, aki pl. verte a családját, alkoholista lett és az utcán él, nem forog? Ugyan már!
    Én csöppet sem csodálkoznék, ha az ő jele is nárcisz lett volna az oviban, sőt!

    • Azt én el tudom fogadni, hogy a jócselekedeteihez azért kell nyilvánosság, hogy másokat – más közszereplőket – is cselekvésre inspiráljon, és ezzel elinduljon egy mozgalom, amiben Mari néni és Pista bácsi is részt kíván venni, de nem értem, miért várja egy Berki szintű trashreality-hőstől, hogy ugyanebben utazzon. Ha várja, miért nem kérdezi meg, miért nem áll be fontos ügyek mögé, miért nem használja pozitív közösségi célra (is) a népszerűségét, és máris alkalmazott, konstruktív formába jelenne meg a kritika. De csak így rugdosni? Értelmetlen, visszatetszést keltő.

    • Ugyanezt gondolom Tvrtko -ról, nem igazán tiszta, hogy mit képvisel. Pèldàul azzal semmi problémája nem volt, hogy a kockásinges megmozdulást divatôrületnek állítsák be, jókat elvihogtak a gerinctelen Demcsákkal rajta. Ez nem szùrta a szemèt?

      Apropó, hogyha már Demcsák… kicsit kínosan feszengett, nem? Egy jò szòrakozni nem tudott volna szólni Tvrtko mellett, az egèsz mimikájából ês testbeszèdébôl sütött, hogy elhatárolódik tôle… a Facebookon meg màr nyávog Tvrtko-val való töretlen ès mèly baràtságán…
      Hát èrdekes a crew a TV2-nél, annyi szent.

    • “és a saját egóját turbózzák”
      Pontosan ez az érzésem nekem is. Innentől pedig máris összeáll a kép az alázós stílussal együtt. Az is az ő egójáról szól. Berki nyilván tisztában van azzal, hogy a műsora kiknek szól, milyen a színvonal.

  5. Az az igazi álszentség, hogy egy bulvárműsorban a csatorna egyik arca szidja a csatorna másik arcát, aki szintén egy bulvárműsort visz a hátán. Ez nem csak erkölcsi és szakmai kérdés, de lojalitással kapcsolatos kérdéseket is felvet. Minden más – az ízlésbeli dolgok, hogy kinek jön be Tvrtko, és kinek Berki – abszolút szubjektív, ez viszont tény.

  6. Vujity Tvrtko szerintem semmi sértő nem mondott Berki Krisztiánnak, csak rögzítette azt a tényt, hogy nem egy oldalon állnak. Na és? Van ilyen! Ő a színvonalat képviseli a médiában, Berki a bulvárt. És egyáltalán nem baj, ha nincs közös témájuk. Azon csodálkoznék, ha lenne… Ezért nem kellett volna őt elbocsátani.

    Ez a cikk nem a tőled megszokott objektív áttekintés a témáról, hanem inkább egy régi személyes sérelmen alapuló negatív spirál. Erre gondolok: “először mindenesetre akkor csalódtam benne, amikor tíz évvel ezelőtt a médiaiskolában Szalay Ádám vendégeként egy kurzuson tévéinterjú-helyzeteket próbáltunk a stúdióban – mindenki életében először – és Tvrtko bizony a csapat jelentős részét keményen megalázta (én még egész jól megúsztam)”, és ebből jutsz el addig, hogy jogosnak tartod az elbocsátását egy-két ártatlan, őszinte mondat miatt.

    Ajánlom neked a saját előző cikkedet: https://barokeszter.hu/2016/02/26/a-kognitiv-torzitasok-es-ahogyan-semlegesithetjuk-oket/, és abból is ezt a részt: “Egy jó barátom egy időben nagyon hajlamos volt arra, hogy egy-egy kellemetlen fejlemény hatására a már említett negatív spirálba pörögjön, és egy lemondott program kapcsán tíz perc alatt eljusson a tíz évvel ezelőtti traumákig. Sokáig tiszteletben tartottam, hogy dühös és elkeseredett – barátként ez a legtöbb, amit tehetsz -, de aztán rájöttem, hogy ha beleragad egy értelmetlen negatív spirálba, de a konstruktív gondolatoktól, s ezáltal a mielőbbi megoldástól fosztja meg magát. Ezért aztán rászoktam arra, hogy a bosszantó fejlemény észrevételezése után, amint a dichotóm gondolkodás, a túláltalánosítás és a negatív szűrés beindulna, elébe megyek a bajnak: “És emlékszel, ötödikben sem nyerted meg azt a szavalóversenyt, ráadásául a karácsonyi fenyőünnepen csak veled nem táncolt senki…”, és a végén már mindketten röhögünk.”

    • Én KlaudiaM-hez csatlakozom ebben az ügyben!
      ” A saját csatornád reggeli műsorán ilyet egyszerűen n-e-m-m-o-n-d-a-s-z, hogy nem nézed a csatorna nézőmágnes adását!!!”
      Sőt továbbmegyek elég valószínű, hogy a Tvrtko TV2-ős szerződése tartalmazza is, mint feltételt.
      Nekem inkább az a kérdés, hogy Tvrtko ez egy korábbi valamilyen traumája okozta, amit Berkitől, vagy valaki hozzá hasonlótól szenvedett, vagy csak nem bírta ki, mert annyira irigy volt rá, hogy nagyobb a nézettsége, esetleg így akarta kirúgatni magát a Vajna TV-ből.

      A Berki jelenség megértéséhez érdemes megnézni az utána kidobott Puzsér részletet is.

      Nekem Eszternek egy másik posztja jut erről az eszembe:

      Erkölcsi magasles

      • Irigységet nem feltétlenül látok ebben, csak nem képes elfogadni, hogy a televíziózásnak a kereskedelmi fronton van egy tömegvonzó, olcsón, könnyen előállítható trash-szeglete, és ezzel egyszerűen együtt kell élni.

        • Az irigységet, a düh és a lenézés kombinációjától nehéz elkülöníteni a mimikai készlettárból, és én ebben amúgy is roki vagyok, de van elfojtott indulat rendesen ebben a videóban, azt még én is látom.

  7. Én csak szimplán röhejesnek tartom Tvrtkót a fejéhez ízesült pözőr bézbólsapijával, és ahogy tíz percig feszengve fetrengett a fotelban, mintha egy marék rajzszögön ülne, hogy mikor jut már hozzá egy jó kis beszóláshoz. Fájdalmas lehetett neki, hogy időszűkében ilyen kevés szóval kellett gorombáskodnia :) de hát senkinek sem tejfeles az élet feneke.

  8. Hű, no most végre megtudtam, milyen műsorban szerepel Berki Krisztián! Mióta 18 éves koromban elszakadtam a tévétől, nem nagyon vagyok képben a műsorokkal sem, Berkiről is csak a herevaslás okán hallottam először. Nekem Tvrtko is eléggé kimaradt, annyit tudok, hogy a délszláv háború alatt lett híres, de nem követtem az ő munkásságát sem. Mindenesetre nem vall túl sok empátiás érzékre, ha megalázunk valakit mások előtt, még akkor sem, ha azt a másikat hülyének vagy értéktelennek tartjuk. Meglehet a véleményünk róla, de azért mégis van egy alapvető tisztelet, ami mindenkinek megjár, akármilyen is legyen.

  9. Itt azért fölmerül egy elvi kérdés is, amin mindig is sokat rágódtam: kell-e, hogy egyáltalán képviseljen valamit (elveket, akármit) egy riporter?? De most komolyan: oké, hogy van véleménye, legyen – de ki a francot érdekel? Legalábbis adott műsorban kit érdekel, hogy ő mit gondol?
    Van-e nálunk ebből a szempontból nézve objektív újságírás? Ahol tényeket olvashatok az újságíró magánvéleménye nélkül (nem a vélemény rovatban persze…). Vagy ahol olyan egy riport, hogy az a riportalanyról szól és nem a riporterről.
    Ebből a szempontból mondjuk, akármennyire is bírom Tvrtko (felvett nevű) pokoli riporter történeteit, vagy Frei Tamás könyveit, vagy úgy egyébként Friderikuszt is, a műsoraikat egyszerűen képtelen vagyok végignézni, mert róluk, a saját véleményükről szólnak és nem a riportalanyról, vagy a témáról, amit bemutatnak.
    És nem jól van ez így, gyerekek, nagyon nem.
    Lehet, h Berki egy seggarc, bár láttam Friderikusznál is (és ott is inkább Fridi volt az ellenszenves, nem Berki), de akkor is, ilyet kijelent a Tvrtko a csatornája vezető műsoráról a reggeli vezető műsorban, hogy “ő egyébként azt se tudja, ki az a Berki K., sose nézi a műsort….” – hát ez nem fér bele, rendkívül visszatetsző, fájdalom az egész.
    Szóval jogos a kirúgás, vissza a könyvekhez Vujity, mert riporternek, csapattagnak bizony megbuktál.
    Vajna papa lehet, h tré módon szerezte meg a tv2-t, meg kígyó-béka minden rá, aláírom, de ez a kirúgás akkor is jogos.
    A saját csatornád reggeli műsorán ilyet egyszerűen n-e-m-m-o-n-d-a-s-z, hogy nem nézed a csatorna nézőmágnes adását!!!

  10. Én kívülről nem tudnék beszálni a vitába, egyrészt (külföldön élőként) nem nézek TV2-t, másrészt nekem gyanús, hogy Tvrtko, mint a csatorna húzóarca, csak amiatt ki lett volna rúgva, hogy beszólt a csatorna aktuális celebének. Szerintem voltak ott nézeteltérések a háttérben egyéb is (talán politikai?), és ez csak a piroslap volt.
    Viszont az feltünt, hogy ugyanilyen “celebalázásos akciót” Demcsák Zsuzsa simán megúszott, Alekoszos riportja miatt csak azért szorult némi magyarázkodásra, mert Orbán Ráchel is kifejtette róla nemtetsző véleményét a szociális hálókon. (Azért az is megér egy misét, hogy ha a miniszterelnök lánya kritizál valakit, akkor annak vigyázba kell állnia, ez elég riasztó képet mutat a magyar politikai életről).

    • Hát, az van, hogy Tvrtko – ezt most előjel nélkül mondom – eléggé az elvek embere, és ezért nehéz vele együtt dolgozni. ez jó azért, mert képvisel egy színvonalat, rossz azért, mert nem lojális a céghez. Ebben minden benne van.
      Tudom, most a Vajna-uralommal képbe került sajnos a politika is, de ahogy hallom innen-onnan tűzközelből, most kivételesen nem arról van szó.

Örülök, hogy beszélsz, kérlek gyűlölködés nélkül tedd, miután figyelmesen elolvastad és megértetted a szöveget.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .