Aktuális

Közvetítés az “ún. Ligetvédők” által vívott elkeseredett harcról a józan ész ellen

Több, hiteles forrás alapján válogattuk össze a beszámolónk fontos pontjait, hogy az igazság lehető legszélesebb spektrumát kapjuk a Városligetben zajló, sokak számára ellentmondásosnak tűnő folyamatokról.

a bátor felderítő, hódító:

Az elvadult, barbár hadak pirkadatkor, lóháton érkeztek… de ó jaj, milyen lovak voltak ezek! Egymás között szaporított, torz, félszemű állatok, hatalmas, hegyes fogakkal pofáikban – és mindenik oly’ veszettmód fújtatott, hogy Istenemre mondom, egy pillanatra megremegett kezemben a 9×19-es kard. A rettenetes paripákon félmeztelen szerecsenek vonaglottak keletről behurcolt bódítószereik hatása alatt, és torkaszakadtukból ordítottak egy olyan nyelven – ó, madonnám, irgalmazz -, amelyet istenfélő ember soha nem érthet meg. Egy józan eszét már teljesen elvesztett félszerzet ekkor a puszta földre henteredett, arcára homokot szórt, kannabiszfüstbe burkolózott, és elfúló, másvilági hangon imádni kezdte bálványát, a Liget szellemét. A vandál népség ekkor ütemes kántálásba fogott, és egyetlen emberként megindultak  felénk. Egy pillanatra megfagyott ereinkben a vér.

a rendőrfilmek főhőse (80-as évekbeli magyar szinkronnal):

Nagy levegőt vettem, és apámra gondoltam, aki szintén zsaru volt. Több bandát is hidegre tett, mexikói kábítószerkereskedő rosszfiúkat… volt, hogy a puszta öklével kente fel a falra azokat, akik – az áldóját neki! – nem tudták, mi fán terem a rend. Nem alkudott soha: akkor sem, amikor a rendőrfőnök maga tiltotta meg, hogy beleártsa magát a nemzetbiztonsági ügybe… a becsülete fontosabb volt, a szimata meg sosem vitte félre. Jó zsaru volt a fater, mindenki tisztelte, a pokolba is! Ilyen örökséggel éreztem, hogy lassanként felnövök a feladathoz, és magam sem hagyom, hogy a polgármester széke meginogjon, hogy aztán a bürökraták kerüljenek a bársonyszékbe. A tudálékos, fitos kis újságírólányt, aki egész éjjel itt szaglászott, sikerrel leszereltem: nincs itt semmi látnivaló, kérem! Gyere pajtás, igyunk meg egy narancslevet ebben a csehóban, aztán ha bunyó lesz, hát legyen… velünk nem babrálnak ki az átkozott csirkefogók. Ej, mi a kő, ezek lőnek? Fedezz, Huck közlegény, hogy a ménkű vinné el!

az igazi, mai magyar rendőr:

A helyszínre érkezve bizonyítást nyert, hogy az elkövetők négyen voltak: három női hölgy és két ló. Kirívóan közösségellenes erőszakos magatartás tanúsítottak, csipkebogyót köpködtek a hatósági személyek felé, amit először lőfegyverként azonosítottam, így azonnali erősítést kértem. A fő gyanúsított ekkor a bunkósbot felemelése által elkövette a hatósági közeg elleni erőszak kísérletének újabb vétségét. A megerősített rendőrségi beavatkozás végül sikeres volt, a három női hölgy és a két ló előzetes letartóztatásba került, személyi sérülés nem történt. A szemle során kábítószergyanús anyagmaradványokat – marihuánát – és eszközöket is találtunk, amelyek lefoglalása megtörtént. Körözést rendelek el garázdaság köznyugalom elleni bűncselekménye miatt ismeretlen tettesek ellen, akik a Városligetben garázdaság bűncselekményét, a hatósági közeg elleni erőszak kísérletének vétségét és a kábítószerrel való visszaélés gyanúját elkövették.

a habonyista bulvármédia lelkes, ifjú gyakornoka:

Döbbenet, botrány, sokk! Kanállal falták a marihuánát a részeg, félmeztelen ligetvédők!

Önmagukból kivetkőzve skandálták jelszavaikat a migránssimogató, buzibarát, liberális hippik, akik a BRFK közleménye szerint kábítószermaradványokat is hagytak maguk után a helyszínen, melyek vizsgálata ezekben a percekben is tart. A “magukat blokkoló” aktivistáktól a délelőtt folyamán sikerült megtisztítani a területeket, az épületek bontása azóta problémamentesen megkezdődött.

“Fontosnak tartjuk megjegyezni, hogy a terület kiürítése nem jelenti a tiltakozók véleménynyilvánítási jogának csorbítását, hiszen az aktivisták természetesen szabadon gyakorolhatják ezen jogukat a Városliget azon területein, melyek nem építési-, bontás-, vagy munkaterületek” – hangsúlyozta a Városliget Zrt., a terület vagyonkezelőjének közleménye.

Vajon meddig tartanak még ki az ún. ligetvédők, mennyi drog, és – legfőképpen – Sorosnak vajon mekkora vagyona kell még ahhoz, hogy ellenálljanak az urbanisztikai szempontból rendkívül jelentős, korábbi romos épületek helyére patinás intézményeket varázsoló Liget Budapest projekt megvalósításának, a Liget rekonstrukciójának?

Meg kell érteniük, hogy a Kertem udvarán nem füvezhetnek többé, még ha ennek számos rendőrségi beavatkozás is az ára a polgárok nyugalmának érdekében!

A magyar reformok működnek!

Eszter névjegye (911 Bejegyzés)
Üdvözöllek. Barok Eszter a nevem (nem véletlen a domain sem!), örülök, hogy benéztél hozzám. Foglalkozásom szerint szerkesztő, cikkíró, fordító, blogger, szöveggyáros vagyok. Én írom ezt a naplófélét. Nem kell mindenben egyetértened, az viszont elvárás, hogy tisztelettel kezeld a sajátodtól eltérő véleményeket. Van egy klassz kis közösség, jókat szoktunk beszélgetni itt.

6 hozzászólás Közvetítés az “ún. Ligetvédők” által vívott elkeseredett harcról a józan ész ellen bejegyzéshez

  1. A józan ész ellen???

  2. Konzervatívok vagyunk, úgyhogy megőrizzük elődjeink értékeit.

    Ja, nem.

  3. Most jutott eszembe:

Örülök, hogy beszélsz, kérlek gyűlölködés nélkül tedd, miután figyelmesen elolvastad és megértetted a szöveget.

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d blogger ezt szereti: