Aktuális

A nárcisztikus nő 9 ismertetőjele

Simán lehet, hogy a te környezetedben is akad néhány keményvonalas nárci: a nőket sokszor nehezebb felismerni, mint a férfiakat. Innen ismered fel őket.

1. Nem bírja ki, hogy ne rá figyeljen mindenki

Ha épp nincs semmi pozitív, amivel felhívhatná magára a figyelmet, akkor vitákat és ellentmondásos szitukat generál maga körül – hogy azért mégiscsak ő legyen az első számú beszédtéma. És ha kell, még célpontot is választ magának, akit kedvére szapulhat. Mindeközben újra átélheti a hatalom mámorító érzését, amit aztán mások felé is demonstrálhat. Az a legjobb fegyver ellene, ha egyszerűen nem reagálsz a támadásaira: a közönybe ugyanis belepusztul…

2. Arra használja a szexualitását, hogy másokat manipuláljon

Nem feltétlenül szakmai és anyagi érvényesülés érdekében használja a bájait, hiszen ahhoz túlzottan is büszke – nem szorul ő protekcióra, kikaparja magának a gesztenyét. Viszont ha teheti, örömmel rendel maga alá érzelmileg másokat, hogy kielégítsék a szükségleteit és kiszolgálják a szeszélyeit. Időnként olyan finoman és elegánsan manipulál, hogy észre sem veszed.

Folytatás az eredeti megjelenés oldalán….

Eszter névjegye (911 Bejegyzés)
Üdvözöllek. Barok Eszter a nevem (nem véletlen a domain sem!), örülök, hogy benéztél hozzám. Foglalkozásom szerint szerkesztő, cikkíró, fordító, blogger, szöveggyáros vagyok. Én írom ezt a naplófélét. Nem kell mindenben egyetértened, az viszont elvárás, hogy tisztelettel kezeld a sajátodtól eltérő véleményeket. Van egy klassz kis közösség, jókat szoktunk beszélgetni itt.
%d blogger ezt szereti: