Aktuális

Vannak, akik pornófüggés miatt nem képesek a szexre

El tudod képzelni, milyen az, amikor őrülten szerelmes vagy, kívánod a szexet, egy remek párkapcsolatban élsz, és mégsem tudtok együtt lenni? A pornófüggőség rengeteg fiatal férfit érint.

Zoli (persze nem ez az igazi neve) jóképű, humoros pasi, és imádja barátnőjét, Flórát. Senki sem gondolná, hogy ennek a vagány srácnak szexuális jellegű nehézségei vannak, pláne, hogy szervileg teljesen egészséges. Zoli pornófüggő. De hogy is néz ez ki a gyakorlatban?

  • Hiába vonzódik Flórához, férfiassága rendszeresen cserbenhagyja, mert kevés számára az inger. Megszokta, hogy a filmekben egy-egy mozdulatsor és póz csak rövid ideig tart, aztán a kamera már vált is a következőre.
  • Megszokta, hogy erős vizuális ingerek érik – olykor akár drasztikus elemek is -, de jámbor természete nem teszi lehetővé az ilyesmit a való életben. A hiányérzet viszont ott van.
  • És mivel ezek a szélsőséges impulzusok egyféleképpen ingerlik a péniszét, így nem tud mit kezdeni azzal, ahogy Flóra hozzáér – miközben emiatt rettenetes bűntudat és szégyenérzet gyötri.

Folytatás az eredeti megjelenés helyén, itt…

Eszter névjegye (911 Bejegyzés)
Üdvözöllek. Barok Eszter a nevem (nem véletlen a domain sem!), örülök, hogy benéztél hozzám. Foglalkozásom szerint szerkesztő, cikkíró, fordító, blogger, szöveggyáros vagyok. Én írom ezt a naplófélét. Nem kell mindenben egyetértened, az viszont elvárás, hogy tisztelettel kezeld a sajátodtól eltérő véleményeket. Van egy klassz kis közösség, jókat szoktunk beszélgetni itt.
%d blogger ezt szereti: