Aktuális

“Engedélyt kért a feleségétől, hogy elmehessen sörözni a haverokkal, tiszta papucs”

“Tiszta papucs, engedélyt kért a feleségétől, hogy elmehessen sörözni a haverokkal!” – méltatlankodott nemrég egy ismerős pasas. Máskor meg olyan nőkről hallok, akiket “nem enged el” a párjuk bulizni. Hogy is van ez?

Azt gondolnánk, hogy egy párkapcsolat két egyenlő fél szövetsége – hiszen ez a kiegyensúlyozott szerelem alapja, ami mentes mindenféle függőségi viszonytól.

Ebből kiindulva természetesen abszurd, ha bárkinek is engedélyt kell kérnie egy önálló programhoz: ugyanis mindketten felnőtt emberek, akik kísérő nélkül is eljutnak A-ból B-be, és egyedül is hazatalálnak sötétedés után. És az is világos, hogy mindenkinek szüksége van olykor egy kis szabadidőre, mikor a párja nélkül ápolhatja a baráti kapcsolatait, és kiengedheti a fáradt gőzt. Nincs ebben semmi rossz.

Folytatás az eredeti feltöltés helyén…

Eszter névjegye (911 Bejegyzés)
Üdvözöllek. Barok Eszter a nevem (nem véletlen a domain sem!), örülök, hogy benéztél hozzám. Foglalkozásom szerint szerkesztő, cikkíró, fordító, blogger, szöveggyáros vagyok. Én írom ezt a naplófélét. Nem kell mindenben egyetértened, az viszont elvárás, hogy tisztelettel kezeld a sajátodtól eltérő véleményeket. Van egy klassz kis közösség, jókat szoktunk beszélgetni itt.
%d blogger ezt szereti: