Aktuális

A barátzónába került jófiú mítosza baromság

Barátzóna: a jelenség, amikor két – egymással már valamilyen bizalmi szintet elért kapcsolatban álló – ember közül az egyik romantikus és/vagy szexuális együttlétre vágyik, a másik viszont nem.

kép: pixabay.com

Az így “hoppon maradt” srácok aztán panaszkodnak, hogy barátzónába kerültek. A csajozást tanító önjelölt guruk pedig azt mondják, ez az, amit mindenképpen kerülni kell, mint a pestist. A valóságban persze baromság a barátzóna.

Miért is?

“Légy határozott, igazi férfi példakép, ne lelkizz vele, mint egy csaj, és persze mielőbb teperd le, hogy lássa, mi lakozik benned!” – szól a pick up artistok (csajozási szaktanácsadók) unásig ismételt “bölcs” tanácsa. A közhiedelem szerint a barátzónába került pasi amolyan kasztrált kiskakas, ivartalanított kandúr, nem is számít igazán férfinak, szinte már barátnő.

Folytatás a megjelenés eredeti oldalán…

Eszter névjegye (911 Bejegyzés)
Üdvözöllek. Barok Eszter a nevem (nem véletlen a domain sem!), örülök, hogy benéztél hozzám. Foglalkozásom szerint szerkesztő, cikkíró, fordító, blogger, szöveggyáros vagyok. Én írom ezt a naplófélét. Nem kell mindenben egyetértened, az viszont elvárás, hogy tisztelettel kezeld a sajátodtól eltérő véleményeket. Van egy klassz kis közösség, jókat szoktunk beszélgetni itt.
%d blogger ezt szereti: