Aktuális

A legjobb barátomnak gyereke született – mit csináljak?

Ha még nincs gyereked, talán nem tudod, hogyan tehetsz jót azzal a barátoddal, barátnőddel, akinek épp most született trónörököse. Nyilván semmi sem kötelező, de tény, hogy néhány kedves szó és segítség elkél ilyenkor. Jó, de mit is? És hogyan?

kép: pixabay.com

Először is: magadat viszed

Az első és legfontosabb, hogy akkor menj látogatni, amikor készen állnak a fogadásodra. Ez nagyon eltérő: van, aki a kórház után azonnal látogatókat fogad az otthonában, mások pedig akár heteket, hónapokat várnak. Akárhogy is, finoman puhatold ki, hogy nekik mikor volna alkalmas, és ezt tartsd tiszteletben!

Fontos, hogy ne legyél beteg, és ne vigyél magaddal kisgyereket, nehogy megbetegítsék a kicsit. Lehetőleg kerüld az erős parfümöket – ha babáznál is -, és érkezéskor azonnal moss kezet!

Folytatás az eredeti megjelenés helyén…

Eszter névjegye (911 Bejegyzés)
Üdvözöllek. Barok Eszter a nevem (nem véletlen a domain sem!), örülök, hogy benéztél hozzám. Foglalkozásom szerint szerkesztő, cikkíró, fordító, blogger, szöveggyáros vagyok. Én írom ezt a naplófélét. Nem kell mindenben egyetértened, az viszont elvárás, hogy tisztelettel kezeld a sajátodtól eltérő véleményeket. Van egy klassz kis közösség, jókat szoktunk beszélgetni itt.
%d blogger ezt szereti: