Aktuális

Vaginizmus: amikor még a tampon sem fér be…

“Ott ültem az ágy szélén, és zokogtam: ne haragudj, én is nagyon akartam” – bármennyire is vágyott azonban a szexre, 26 évesen, több random próbálkozás és párkapcsolat után még mindig nem veszítette el a szüzességét.

Sok társához hasonlóan, Lilla is 16-17 évesen kezdett kísérletezni a szexszel. Az első alkalomnál nagyon szerelmes volt, de a körülmények kuszák voltak: egy autó hátsó ülésén estek egymásnak egy egyetemista sráccal, akivel akkor már hónapok óta találkozgattak. “Úgy éreztem, túl szűk vagyok… Egyszerűen nem fért be a barátom pénisze. Ott feküdtem, teljesen nedvesen, nagyon kívántam őt, és nem értettem, mi a baj velem” – emlékszik vissza a történtekre. Magas, vékony, kimondottan szép lányról van szó, akiért mindig is döglöttek a pasik.

Ezzel a fiúval aztán még többször is próbálkoztak, a sikertelenség egyre frusztrálóbb volt. Amikor végre elment nőgyógyászhoz – életében először – az orvos durván rászólt: “Ne ficánkoljon itt nekem, hát nem tudom megvizsgálni!” És valóban nem ment a vizsgálat. Ekkor a lány elsírta magát, és elmondta, hogy a párjával sem tud lefeküdni, hiába vetnek be mindent.

Az orvos – egy 50-es, szakállas doktor – erre atyaian elmosolyodott, és arra biztatta, hogy legközelebb nyugodtan igyon meg egy üveg bort a randi előtt, hogy “ne legyen annyira zavarban”. de ő persze hiába ivott, ez sem segített a baján. Zavarról szó sem volt, egészen máshol hibádzott a történet.

Folytatás a megjelenés eredeti helyén…

Eszter névjegye (911 Bejegyzés)
Üdvözöllek. Barok Eszter a nevem (nem véletlen a domain sem!), örülök, hogy benéztél hozzám. Foglalkozásom szerint szerkesztő, cikkíró, fordító, blogger, szöveggyáros vagyok. Én írom ezt a naplófélét. Nem kell mindenben egyetértened, az viszont elvárás, hogy tisztelettel kezeld a sajátodtól eltérő véleményeket. Van egy klassz kis közösség, jókat szoktunk beszélgetni itt.
%d blogger ezt szereti: