Aktuális

7 Facebook-tény, ami lefárasztja az embert

Figyelem! Kortörténeti dokumentum következik: Összegyűjtöttük a Facebookon szembe jövő 7 legidegesítőbb szokást, amitől többségünknek kinyílik a bicska a zsebében.

1. Egy okos mindig van, aki hasznavehetetlen “tanácsot” ad.

“Tudtok ajánlani egy appot iPhone-ra, amivel blokkolhatom a reklámokat?” – És bár a kérdés egyszerűnek tűnik, mindig van egy okos, aki ilyenkor odaveti: “Miért használsz ájfónt, nyergelj át androidra, hát hülye vagy te teljesen!” Oké, köszönjük a szíves közreműködést, jót beszélgettünk már megint…

2. Minden szülő a gyermeknevelés szakértőjének hiszi magát!

Mielőtt anya lettem, álmomban sem gondoltam volna, hogy egyetlen cuki képet sem posztolhatok majd anélkül, hogy ne találnám szemben magam tanácsok tömkelegével. Például, amikor egy alvó babás képet osztottam meg (kommentár nélkül), perceken belül ölni kezdték egymást az emberek az együtt alvás – kiságy – babaöböl tengely mentén. Éreztem, hogy kezd elszállni az agyam… Pedig ideje lenne megszokni, hogy aki egyszer is szült, az három hónapon belül már szakértőnek érzi magát gyerekügyben…

3. Egy arc, akinek mindig, minden, posztodat MUSZÁJ kommentálnia!

Teljesen mindegy, hogy kvantumfizikáról, körömlakkokról vagy Oscar-díjas filmekről van- e szó, ez az ismerős kivétel nélkül minden megnyilvánulásodhoz hozzáfűz valamit. Vitába száll vadidegenekkel, szenvedélyesen érvel, okoskodik – adott esetben vérig is sért másokat a bárdolatlan véleményével. Ha igazán ciki, mások falára is utánad megy, hogy azokba a vitákba is belefolyjon. Egyszerűen pokolian ráér, és ezzel nem tudsz mit kezdeni.

Folytatás a megjelenés eredeti oldalán…

Eszter névjegye (911 Bejegyzés)
Üdvözöllek. Barok Eszter a nevem (nem véletlen a domain sem!), örülök, hogy benéztél hozzám. Foglalkozásom szerint szerkesztő, cikkíró, fordító, blogger, szöveggyáros vagyok. Én írom ezt a naplófélét. Nem kell mindenben egyetértened, az viszont elvárás, hogy tisztelettel kezeld a sajátodtól eltérő véleményeket. Van egy klassz kis közösség, jókat szoktunk beszélgetni itt.
%d blogger ezt szereti: