Aktuális

Az anyaság könnyed szórakozás! (Ha van egy csomó segítséged…)

Oké, nem akarok én itt azon pörögni, hogy Nyári Dia – a Barátok közt Hannája – Bécsbe ment Ed Sheeran koncertre a kéthetes (!!!) babája mellől, mert:

  1. Ettől még lehet szuper anya.
  2. Amúgy is, ki mondja meg, ki mitől és hogyan jó anya?!
  3. És persze ne feledjük a legfontosabbat: nincs is hozzá semmi közöm.

De…

kép: pixabay.com

Van egy jelenség, ami mellett nehéz szó nélkül elmenni. Ez pedig az, amikor fiatal sztáranyukák – Szabó Zsófitól Vasvári Vivienen át Csobot Adéligarról áradoznak, hogy a babázás életük legszebb élménye. És persze a gyerek mellett ugyanúgy önmaguk tudtak maradni, mint eddig: koncertekre, bulizni járnak, összejönnek a barátnőikkel, szépítkeznek, romantikáznak a párjukkal, utazgatnak a – néhány hetes, hónapos – baba nélkül is.

Csak sokan úgy tekintenek a hatodik negyven perces éjszakai szoptatástól bezombult kisgyerekes nőkre, mint fura ősanyákra, akik valamiféle agyament fétis folytán mártírkodnak, mert nincs életük a gyerekszobán túl.

De elengedve a celebvonalat ott vannak azok a hétköznapi kismamák az ember Facebook feedjéről, akik ha megemlíted, hogy fél év után szívesen vacsoráznál már egyszer házon kívül a férjeddel, rögtön megjegyzik…

Folytatás az eredeti megjelenés helyén…

és a reakció a media frenzyre :)): Az uborkaszezon csinált belőlem celebanya-szomorítót

Eszter névjegye (911 Bejegyzés)
Üdvözöllek. Barok Eszter a nevem (nem véletlen a domain sem!), örülök, hogy benéztél hozzám. Foglalkozásom szerint szerkesztő, cikkíró, fordító, blogger, szöveggyáros vagyok. Én írom ezt a naplófélét. Nem kell mindenben egyetértened, az viszont elvárás, hogy tisztelettel kezeld a sajátodtól eltérő véleményeket. Van egy klassz kis közösség, jókat szoktunk beszélgetni itt.
%d blogger ezt szereti: