Aktuális

Létezik inspiráló közösség, ahol a nők egymást építik? Igen!

Multis alkalmazottként viszolyogtam a kötélhúzós-piálós csapatépítő tréningektől, szabadúszóként viszont már szinte bármilyen szakmai network-lehetőségre igent mondtam volna. Ezért is örültem annyira a Womenspirationnek, ami – ahogy a neve is mutatja – inspiráló programsorozat főként húszas-harmincas nőknek.

kép: petrapakophotography_womanspiration.hu

A hiányzó láncszem a workshop és az üzleti reggeli között

Mániám, hogy támogató női közösségekre márpedig szükség van. Arról is határozott elképzelés él bennem, hogy a fő csapásirány – ahol a leginkább tudjuk kamatoztatni az egymással megosztott tapasztalatokat és a sok pozitív energiát – az önismeret, az anyaság és a szakmai kiteljesedéshez vezető eszköztár bővítése.

Az utóbbihoz kapcsolódóan létezik egy rakat előadás és workshop, de ezeken nincs igazán lehetőség a beszélgetésre és a kapcsolatépítésre. Aztán ott vannak az üzleti reggelik, amik épp a közösségi vonalat erősítenék, de tapasztalataim szerint ott mindig akad valaki, aki el akar adni neked (a mögötted álló cégnek) valamit… meg amúgy is nehéz közös munka híján egymáshoz kapcsolódni.

Folytatás az eredeti megjelenés helyén…

Eszter névjegye (911 Bejegyzés)
Üdvözöllek. Barok Eszter a nevem (nem véletlen a domain sem!), örülök, hogy benéztél hozzám. Foglalkozásom szerint szerkesztő, cikkíró, fordító, blogger, szöveggyáros vagyok. Én írom ezt a naplófélét. Nem kell mindenben egyetértened, az viszont elvárás, hogy tisztelettel kezeld a sajátodtól eltérő véleményeket. Van egy klassz kis közösség, jókat szoktunk beszélgetni itt.
%d blogger ezt szereti: