Aktuális

10 típus, aki az agyadra megy a Facebookon

Végre találtál egy érdeklődésednek megfelelő, bensőséges hangulatú csoportot, ahol mindent megvitathatsz, ami fontos a számodra? Az alábbi tíz figurával jó eséllyel össze fogsz futni…

1. A sztorizgatós

Imádod, mert az élete olyan izgalmas, mint egy szappanopera. Drukkolsz neki, együtt derülsz vagy szomorkodsz vele, sőt: gyűjtést szervezel a beteg tengerimalaca gyógykezelésére. Egy csoport akkor izgalmas, ha legalább négy-öt ilyen történetmesélő gyűlik össze, akiknek a frissítésein naponta többször is ámuldozhatsz.

2. A népszerű

Ő az, aki mindig mindent lájkol, mindenkihez van egy kedves szava, megemlékezik a szüli- és névnapokról, és vidám hangulatú találkozókat szervez. A társaság motorja. Annyi mindenkivel van bizalmas viszonyban, hogy óhatatlanul is folyton kibeszél valakit, de te még ezt is elnézed neki, mert odáig volt a béna adventi koszorúdért…

3. A filozófus/teológus/politikus

Imádja hallatni a hangját, örömmel villantja meg diplomáit és szerteágazó műveltségét. Az élő fába is beleköt, kész szenvedés vitatkozni vele, hiszen mást sem csinál, mint lovagol a szavakon. Ha viszont két ilyen ember egymásba botlik, azon már jól szórakozol, mert hosszan, részletesen kioktatják egymást minden jelentéktelen témával kapcsolatban.

Folytatás az eredeti megjelenés helyén…

Eszter névjegye (911 Bejegyzés)
Üdvözöllek. Barok Eszter a nevem (nem véletlen a domain sem!), örülök, hogy benéztél hozzám. Foglalkozásom szerint szerkesztő, cikkíró, fordító, blogger, szöveggyáros vagyok. Én írom ezt a naplófélét. Nem kell mindenben egyetértened, az viszont elvárás, hogy tisztelettel kezeld a sajátodtól eltérő véleményeket. Van egy klassz kis közösség, jókat szoktunk beszélgetni itt.
%d blogger ezt szereti: