Aktuális

Ha eleged van abból, hogy mindig csak erős legyél

Mindeddig te voltál a baráti kör állandó támasza, mindenki pszichológusa. Most pokoli nehéz időszakon mész keresztül, és még te magad sem tudod, ki születik belőled a folyamat végén. Nem csoda, ha nehezen viseled, hogy mindig erős légy…

kép: pixabay.com

Ismerd fel időben a jeleket, melyekből kiderül: eleged van abból, hogy összeszorított fogakkal tűrsz!

1. Nem akarsz mindenkinek megfelelni

Már nem udvariaskodsz, nem játszod meg magad. Pontosan tudod, hogy lesznek, akik ítélkeznek feletted. Tudod, hogy kik, miért és hogyan súgnak majd össze mögötted, de már nem zavar. Annyi mindenre kell az energiád – amiből most épp kevés van -, hogy ösztönösen kihunyt benned a megfelelési kényszer utolsó szikrája is.

2. Nyíltan kimondod, hogy érzed magad

Mennyi erőltetett mosoly, könnyed csevegés és vidám társasági esemény van mögötted! Hányszor humorizáltál már a nehézségeken, vagy legyintettél: “Ugyan már, nincs semmi gond, ami van, az is megoldódik!” Ma már túl vagy ezen – néhány egyszerű, lényegre törő mondatban közlöd, mi veled a helyzet. Minek komédiázni? Már az is könnyebbség, hogy nincs szükség pózzá merevedett grimaszra, és önmagad lehetsz.

Folytatás a megjelenés eredeti oldalán…

Eszter névjegye (911 Bejegyzés)
Üdvözöllek. Barok Eszter a nevem (nem véletlen a domain sem!), örülök, hogy benéztél hozzám. Foglalkozásom szerint szerkesztő, cikkíró, fordító, blogger, szöveggyáros vagyok. Én írom ezt a naplófélét. Nem kell mindenben egyetértened, az viszont elvárás, hogy tisztelettel kezeld a sajátodtól eltérő véleményeket. Van egy klassz kis közösség, jókat szoktunk beszélgetni itt.
%d blogger ezt szereti: