Aktuális

Túlélőkulcs dolgozó, tanuló anyáknak, 1 év alatti babával

Tanulsz, dolgozol jogsit csinálsz? Ahol vannak lelkes, korlátlan szabadidővel rendelkező nagyszülők és egyéb rokonok a közelben, ott valószínűleg az alábbi megoldókulcsokra nincs szükség. Minden egyéb esetben viszont munka és/vagy tanulás mellett az anyák kénytelenek tökélyre fejleszteni a multitaszkolás közben sutyigürizést,  ami amúgy elég kemény menet.

Az én módszereim a következők:

Google Drive és telefon

Nem, ez nem termékelhelyezés, csak egyszerű tény: a gyerekedet semmilyen méregdrága fejlesztő játék nem érdekli tizedannyira sem, mint a laptop. Ezért – az otthoni munkát propagáló kisfilmekkel ellentétben – a gépet csak limitáltan tudod használni, amikor ébren van. Marad a teló, amely persze a második helyen áll a kedvencek listáján… Viszont remekül elfér a kezedben szoptatás közben, vagy amikor rajtad alszik a kicsi. Szóval, dolgozz mindig Google Drive-ban, és kapd elő a telót, amikor csak teheted!

Folytatás itt…

Eszter névjegye (911 Bejegyzés)
Üdvözöllek. Barok Eszter a nevem (nem véletlen a domain sem!), örülök, hogy benéztél hozzám. Foglalkozásom szerint szerkesztő, cikkíró, fordító, blogger, szöveggyáros vagyok. Én írom ezt a naplófélét. Nem kell mindenben egyetértened, az viszont elvárás, hogy tisztelettel kezeld a sajátodtól eltérő véleményeket. Van egy klassz kis közösség, jókat szoktunk beszélgetni itt.
%d blogger ezt szereti: