Aktuális

Milyen férfi vagyok, ha nem tudom teherbe ejteni a feleségemet?!

Amikor lombikbébikről beszélgetünk, legtöbbször a nők számolnak be az anyaságig vezető kacskaringós útról. Éppen ezért örültem annyira, hogy Laci vállalta, őszintén elmeséli, min ment keresztül…

“Amikor a feleségemmel komolyra fordult a kapcsolatunk, én azonnal szerettem volna gyereket, ő azonban még pár évig a munkájára és az utazásokra koncentrált volna” – kezdi történetét a magas, sportos, szálkás izomzatú férfi.

“Végül öt éve voltunk együtt, amikor elhagytuk a védekezést. Mindketten harminckét évesek voltunk. Eltelt három, négy, öt, hat hónap, de nem történt semmi. A párom csendben sírt, én pedig álltam a tükör előtt, és egyre jobban utáltam magamat. Hát micsoda férfi vagyok én, hogy még csak teherbe sem tudom ejteni a feleségemet?

Folytatás a megjelenés eredeti helyén…

Eszter névjegye (911 Bejegyzés)
Üdvözöllek. Barok Eszter a nevem (nem véletlen a domain sem!), örülök, hogy benéztél hozzám. Foglalkozásom szerint szerkesztő, cikkíró, fordító, blogger, szöveggyáros vagyok. Én írom ezt a naplófélét. Nem kell mindenben egyetértened, az viszont elvárás, hogy tisztelettel kezeld a sajátodtól eltérő véleményeket. Van egy klassz kis közösség, jókat szoktunk beszélgetni itt.
%d blogger ezt szereti: