Aktuális

Sokkoló spermagyilkos szexfogások az ókortól napjainkig

A történelem legperverzebb spermaölőiről készített átfogó elemzést a Newsweek magazin novemberi számában. Alaposan körbejárták a témát, mindannyiunk nagy megrökönyödésére: mi most csak a legbrutálisabb megoldásokat mutatjuk itt be, de a teljes lista végtelen. Figyelem, sokkoló történelmi tények következnek!

A jófajta, egészséges pesszárium és a tüntetők népes tábora

A jófajta, egészséges pesszárium és a tüntetők népes tábora

Arisztotelész, a görög gondolkodás nagy alakja azt javasolta a nőknek, hogy spermiumot semlegesítő anyagokkal telítsék hüvelyüket az aktus után: elmélete szerint az olivaolaj, az étolaj, a cédrusolaj és tömjén ebbe a kategóriába tartozik. Szerencsére az elmúlt pár ezer év bőséges evidenciát szolgáltatott arra, hogy hiába varázsoljuk szagos füstölőtartóvá vaginánkat, a gyermekáldás nem kerül el bennünket.

Az ókori görögök brutálisabb módját választották a fogamzásgátlásnak: úgy hitték, az a legcélravezetőbb, ha szex után azonnal hasba rugdossák az asszonyt, így a kis embrió visszafordul és önként lemond a magzattá alakulásról. Jó móka lehetett…

A citromlébe mártott szivacsra esküdtek az ősi Egyiptom lakói: a citromlevet ecettel keverték, majd ezzel mosták át a vaginát… a módszer picit a modern fürdőszoba-tisztításra emlékeztet bennünket.

A 15. század elején, valahol Európában egy briliáns elme – valami azt súgja, férfi volt az illető – kitalálta, hogy a nemkívánt gyermekáldás elkerülésének legpraktikusabb módja, ha alapjáraton megnehezítjük a spermiumok célba jutását: és akkor megszületett a kényelmetlen, fájdalmas erényöv.

Az erényöv... a kulcs a papánál volt, hetente egyszer néha levette

Az erényöv... a kulcs a papánál volt, hetente egyszer néha levette

A nőkalandjairól híressé vált Giacomo Girolamo Cassanova, aktus előtt fél órára citromba ágyazta péniszét, hogy semlegesítse a magját és így megkímélje aktuális partnerét a szégyentől (saját magát pedig egy újabb párbajtól). Nem tudni, milyen sikerrel járt az eljárás.

Az Egyesült Államokban 1873-ban olyan törvény született, hogy 50 dollár bírság és letöltendő börtönbüntetés sújtja mindazokat, akik bármilyen gyógyszer segítségével gondoskodnak a fogamzásgátlásról. Nahát: remek ötlet, ez bizonyára megelőzi a hasbarúgást és a citromléfürdőt…

Furcsa terelőgyűrő terjedt el világszerte az 1920-as években: az alábbi képen látható fogamzásgátlószert a vaginába kellett helyezni… és aztán várni a vágyat. Öööö.

Jó kis cuccnak néz ki... csak ne kelljen "betenni"

Jó kis cuccnak néz ki... csak ne kelljen "betenni"

A Lysol-irrigátor - bizalomgerjesztő

A Lysol-irrigátor - bizalomgerjesztő

A Nagy Gazdasági Világválság (1929-31) alatt nem volt pénz óvszerre, ezért a népek újra a primitívebb módszerekre fanyalodtak: a képen látható Lysol irrigátort feltalálói a terméket tisztító és terhességmegelőző segédeszközként egyaránt reklámozták. Látványra mindenesetre nem túl bizalomgerjesztő.

1976-ban aztán jöttek a pesszáriumok… méghozzá a kényelmetlen, egészségkárosító anyagokból készült darabok, amelyik borzalmas gyulladásokat és – mint utóbb kiderült – méhnyakrákot okoztak viselőiknek. Remek perspektíva, köszönjük szépen, akkor már inkább a gyermekáldást választjuk!

[hirdetes]

Örülök, hogy beszélsz, kérlek gyűlölködés nélkül tedd, miután figyelmesen elolvastad és megértetted a szöveget.

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt kedveli: