Aktuális

Naplók 1991-1998

Megelpően zseniális kölyök voltam, fedeztem fel épp a napokban. Ha tíz éve nem torpanok meg a fejlődésben, most akármi is lehetnék… oh dear! 1992 és 2000 között egyébként is naplófüggő voltam, aztán rövid szünet után 2004-től áttértem a blogokra. Egy kis ízelítő az 1991 és 1998 közötti gazdag termésből…


1991 – írás iskolámról rajzzal (általános harmadik osztály :D) Enyhén kisiskolás, de legalább lelkes voltam.


1992 – első “hivatalos” naplóm első lapja (folyt. köv.)


1992 – első naplóm első bejegyzésének folytatása (azért van szívem, nem addoltam a többit)


1993 – a 11 és 3/4 éves kisvaddisznaj irodalmi hitvallásáról beszél (okoskodik), mert neki már olyan is volt, kérem szépen – részlet (elég is ennyi, asszem)


1994 – okoskodás “az élet dolgairól”, és emelkedett teológiai vita arról, hogy vajon miért pont a Tudás Fájáról nem szabadott ennie az ez embernek… – részlet


1993 – “irodalmi” műhelytitkokat osztok meg épp magammal. Kell is az hatodikban!


1995 – a mindennapi élet útvesztői, már nyolcadikban. Az “érett nő” színt vall.


1995 – ó, pályaválasztás meg a többi!


1996 – általános iskola vége felé


1996 – ballagás


1996 – az álmokról


1996 – a geek buliba megy, szociológiai jelentés


1997 – ahogy azt Móricka elképzelte, de azért annyira nem hamis a kép. Végeredményben hihettem volna azt is, hogy Miss Universe leszek.


1998 – levél a felnőtt önmagamnak :D…1991-2000 naplók

5 hozzászólás Naplók 1991-1998 bejegyzéshez

 1. Ejha, micsoda napló-függő-íróval van dolgom :)
  Én is írogattam ám, igaz nem ennyit:
  5.-ben írtam az első ilyen naplószerűséget, amiben minden napom a “Kedves naplóm” köszöntéssel indult. Ma már ez kissé megmosolyogtat. Ezek az irogatások rövid ideig tartottak, aztán szakközépben kezdtem újra írogatni, akkor már bőven volt miről. 3 spirál füzet meg is telt hamar. Végül ugye én is a netvilágban kötöttem ki, ahogyan Te. Bár néha jobban esik tollat ragadni, s úgy írni, mint gépelni; de a blogokban azt szeretem, hogy hozzászólhatnak az emberek. Mondjuk azt már kevésbé, hogy a pillanat hevében nem írhatok le bármit bárkiről, hisz sértő, megalázó is lehet, amit az a személy is olvashat, akiről szól – ellenben a naplóval.
  Már gyerekkorodban is iszonyat értelmes csajszi lehettél :) No ez nem nyál, de a mai kölykökre ugye ez nem igazán jellemző. (t.k.)

 2. Welcome here, Adliz! :) Na ja, azért vannak értelmes ifjak ma is, én inkább koravén voltam, és nagyon elhivatott… régi szép idők, hol van ez ma már. :S Anyway… én imádok naplókat olvasgatni!!!

 3. Azért szeretem az oldaladat, mert annyi mindent lehet böngészni rajta, most épp ezt találtam ;)

  Én is nagy naplós voltam/vagyok (rövid szünettel 6 éves koromtól írok naplót, de igazán csak 13 éves koromban csaptam a lovak közé, a szégyenteljesen modoros szövegekkel ;)), és még most is írok naplót (mert a blogot az ember a külvilágnak ír – legalábbis én, naplót meg saját magának, és csakis saját magának – legalábbis én), néha szeretem visszaolvasni őket, érdekesek, néha úgy gondolom, akkor jobban tudtam írni, mint most, vagy legalábbis nem voltak kétségeim, tudok-e írni :)

 4. Én imádok böngészni, ezért is tettem ki sok böngésznivalót! :)

 5. Hűűha, ez aztán a termés! Gratulálok :) Tényleg látszik, hogy nagyon értelmes voltál, sajnos ez tényleg ritka. Én is nagy naplóíró voltam, de -szégyellem is- amint kopogtatott nálunk az technika és 15 évesen kaptam egy laptopot, félredobtam a régi Top Secret füzetkéimet…és még így is szerencsés vagyok, hogy legalább 7 évesen nem láttam még számítógépet, nem tudom, akkor mi lett volna belőlem…jajjbelesemgondolok.

  Csak így tovább, by the way. Imádom az írásaidat, már egy ideje olvaslak is, csak még valahogy a comment váratott magára :)

Örülök, hogy beszélsz, kérlek gyűlölködés nélkül tedd, miután figyelmesen elolvastad és megértetted a szöveget.

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d blogger ezt szereti: