Aktuális

Portrék, emberek, arcok

Bolkow 2004

Bolkow 2007

Bolkow 2005

Bolkow 2007

Bolkow 2005

Bolkow 2005

Bolkow 2007

Bolkow 2005

Bolkow 2007

Bolkow 2004

Bolkow 2005

Bolkow 2007

Bolkow 2007

Bolkow 2006

Bolkow 2007

Bolkow 2004

Bolkow 2004

Bolkow 2005

Bolkow 2004

Bolkow 2002

Bolkow 2007

Berlin 2004

Berlin 2004

Berlin 2004

Berlin 2004

Reklámok

12 hozzászólás Portrék, emberek, arcok bejegyzéshez

 1. kaukázusi vérnyúl // október 4, 2008 - 18:35 // Válasz

  az első képen lévő csajba azt hiszem szerelmes vok…

 2. Csúcs-arcok!!!!!
  Ha már itt tartunk,Eszter,nincs neked felesleges már megúnt mű-hajad,raszta vagy sima,szolid vagyszines…?Mert én gyűjtöm az ilyesmit de venni nemigen tudok már,mostanság örülök ha kajára tellik….

 3. A 4. és a 13. képen lévő lányt szeretném elvenni feleségül,ha olvassa kérem jelentkezzen! :)

 4. Dúrva!!!!:)

 5. úúú de fasza képek!!!!

 6. Eszméletlen jók ezek a képek. Én – bevallom – korábban nem ismertem ezt az irányt (nem tudom, mi a helyes megnevezése), bár most sem túlzottan, de ezek a ruhák elképesztőek. Szerintem a zene nem állna hozzám közel, ennek ellenére egyszer elmennék egy ilyen fesztiválra nézelődni. :-)

 7. És még egy kérdés: honnan szereztek ilyen ruhákat? Honnan jön az ötlet, hogy ki mit vesz fel? Lehet, ezek teljesen egyértelmű dolgok, de számomra nem az, hanem nagyon különleges, nagyon érdekel.

  • Hmm, az ötlet? :) Nem tudom, a többség így öltözködik 24/7, van sok-sok márkabolt pl. xtrax.de :) Zeneileg meg nagyon vegyes a kép dark fronton, általában mindenki mást, de többfélét szeret: van futurepop, dark electro, psy, new wave, szintipop, dark wave, dark rock, death rock, batcave, gothic metal, goth, neofolk… elég vegyes tényleg, szóval általában valamelyik sztori bejön ezek közül az emberek 99 százalékának. Lásd bal oldalt a lejátszónál. :)

 8. Na, igen erre mondtam, hogy egyértelmű. :-) Csak az én egyszerű farmeres stílusomhoz ez azért sokkal kreatívabbnak tűnik, és nekem ehhez ötletelni kellene. Persze teljesen más annak, akinek ez a mindennapi viselete, annak biztosan jön ez már magától, bár azért ezekhez az összeállításokhoz több fantázia kell szerintem.
  A zenéket majd meghallgatom, tényleg nem ismerem őket…akkor a dark az “az összefoglaló” név, a többi meg ezen belül van?

 9. Na, igen, erre mondtam, hogy egyértelmű. :-) Csak az én egyszerű farmeres stílusomhoz ez azért sokkal kreatívabbnak tűnik, és nekem ehhez ötletelni kellene. Persze teljesen más annak, akinek ez a mindennapi viselete, annak biztosan jön ez már magától, bár azért ezekhez az összeállításokhoz több fantázia kell szerintem.
  A zenéket majd meghallgatom, tényleg nem ismerem őket…akkor a dark az “az összefoglaló” név, a többi meg ezen belül van?

  • Hát azért ezt is meg lehet unni. Én speciel azért untam meg, mert eleve tomboy vagyok, 10 percnél többet képtelen vagyok a külsőmmel foglalkozni egy nap, másfelől meg a kényelem mindennél fontosabb, még a melltartókból is kiveszem a szivacsot meg a halcsontot :). Időm meg kedvem többnyire már nincs molyolni ilyesmivel, de azért még tetszik a dizájn, bulira azért csak összeszedem magam. :) Ja, zeneügyileg: ott van a Zene menüsor fent, ott kategorizáltam a dolgokat… azért ne az első csoporttal kezdj ;), hehe.

Örülök, hogy beszélsz, kérlek gyűlölködés nélkül tedd, miután figyelmesen elolvastad és megértetted a szöveget.

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt kedveli: