Aktuális

Könyvünk

Barok Eszter – Illés Emese: Csak a madarak

Könyvet is írtunk, méghozzá társszerzésben, mert hát irodalmi művet (még ha könnyedebb is) úgy szokás, ez a bevett gyakorlat ám. Mindenesetre jó móka volt.

A Csak a madarak underground és földszagú, szubkult és kortárs, amolyan bölcsészlektűr. A PRAE.HU kiadó gondozásában jelent meg, fogadjátok szeretettel!

)

Tartalom

Feltöltöttem néhány random részletet, ami nem számít igazán spoilernek, tehát a fő cselekményszálat nem mezteleníti le totálisan. (A hatodik rész azért a biztonság kedvéért jelszóvédelemmel működik csak, fordulj hozzám bizalommal.)

17 hozzászólás Könyvünk bejegyzéshez

 1. Basszus, itt mindig van valami változás, de ez így sokkal letisztultabb lett. Könyvecske mikorra várható??????

 2. Wow, jé… egy Szonja! Hát kedden már kapunk próbapéldányt, ha minden igaz! :)

 3. Woooowww, az ma van. Én is akarok!

 4. Wow, részletek :D

 5. Szia Eszti!Csak szólni akartam,hogy nálam a buttoncsere megszűnt,így egy linkcserét ajánlok fel:)
  Puszi-Majd írj a vkba,ha lesz rá időd!
  Egyébként gratulálok!A könyvhöz meg mindenhez:)
  Szép hetet!Sok sikert!

 6. hi! merre tudnam a konyvet megrendelni?

 7. Hagyományos Líra és Lant-terjesztés, szemben lévő könyvesboltban tegnap még volt :). De ha azóta elkapkodták a kíváncsi milliók, marad a gugli. :) (Egyébként én is azt vettem észre, hogy az összes gugli-találatban olcsóbbé’ árulják, mint ami a bolti ára, de más könyveket is, nem csak minket.) Mondanám, h küldök, de mi csak 10-10 db példányt kaptunk, amit elkapkodott a rokonság, akik elemi alapon igényelték. :)

 8. okes korbenezek

 9. Asszem, kéne némi feedback arról, hogy ki hogy jutott a könyvhöz és aztán tennék fel linkeket a legjobb beszerzőhely(ek) felé!

 10. Alphonse // február 15, 2009 - 22:46 //

  ‘Estét!
  Csak kíváncsiság, de hogyan történik egy ilyen “párban írás”? Hogy lehet egy másik személlyel együtt írni, mármint, ki mit csinál?

 11. Kedves Alphonse!

  Hát, kérem szépen, ez úgy kezdődik, hogy van egy hosszú párbeszéd előtte – és folyamatos párbeszéd közben -, hogy honnan hova akarunk eljutni cselekményben, karakterben, satöbbi. Az írást valaki elkezdi, a másik folytatja. A nagyobb egységek felosztásra kerülnek, hogy a fejezetek közötti kohézió semmiképp ne vesszen el, aztán a végén mindenki elolvassa a másik által írt részt, és kiegészíti azzal, amit ő még hozzátenne. A végén pedig – és legközelebb ezt a momentumot akarom kihagyni, akár magamban, akár párban írok – x hónapig kótlunk a közös lektoráláson. :)

  Egy profibb reflexió erről: https://vergiftet.wordpress.com/2008/05/22/megigertem-feltoltottem/

 12. Elkezdtem olvasni a könyvet, most fejeztem be az 1. részt:) Eddig tök jó, semmi máshoz nem tudnám hasonlítani, amit eddig olvastam:) Az elején kicsit össze voltam gabalyodva, nem értettem az időrendet, de most már nagyjából helyreálltak a dolgok. Az első észrevételem az volt, hogy iszonyatosan tömény! Nincsenek hosszú leíró részek, jellemzések, hanem szinte minden mondatnak súlya van. Eddig nagyon komoly munkának néz ki, de sejtettem, hogy nem fogok csalódni Bennetek!:)
  Most nem is olvasom még el a Fridis cikkedet (pedig érdekel, mert őt nagyon bírom), de jobban izgat a könyv folytatása:)

 13. Hát akkor nem szólhatok egy szót sem, amiért hanyagoltad a blogot! :)))
  Az észrevételekre továbbra is kívánsi vagyok, ha túlélted!

 14. A 2. rész nagyon tetszett, remek ötlet volt ez a napló:) Most kezdem majd a harmadikat, Fridit még jegelem egy kicsit…:) Na jó, azért nem fogok 20 oldalanként beszámolni róla, mert másoknak lehet hogy unalmas lenne a sok komment, majd legközelebb akkor írok ide, ha a végére értem.

 15. Most fejeztem be. Ááá, kegyetlen:) Nagy élmény volt az egész, de komolyan! Asszem a többit majd privátban írom meg, nem akarok itt spoilerezni. De előbb át kell egy kicsit gondolnom az egészet, meg aludnom egyet rá, azt hiszem:)

 16. Eszter, végigolvastam a könyveteket! :) Először is had gratuláljak, hogy volt bennetek ennyi erő és kitartás, hogy összehozzátok ezt a remekművet.
  Amikor elkezdtem olvasni, azt hittem, hogy egy nagyszabású szerelmi történet ez, de rá kellett jönnöm, hogy ez annál sokkal több. Az utolsó fejezetet meg is könnyeztem. :'( Több ilyen témájú könyvet kéne írni, hogy azok a fiatalokat, akik szintén önmagukat keresik – ahogy én magam is -, ne kerítse hatalmába a félelem és a kétségbeesés.
  Engem meggyőzött ez a könyv. És erőt adott.
  Köszönöm Nektek. :)

6 visszakövetés / visszajelzés

 1. Könyves hangulat « Asztalfiók helyett
 2. Fekete (k)öröm « Iránytű
 3. Tapasztalatok az éjszakai élet sötétjéből – szakmai szemmel | Vergiftet – Eszter's Offtopic
 4. Oldal nem található | Vergiftet – Eszter's Offtopic
 5. Nyereményjáték – ajándékcsomag tőlem, neked | Eszter's Offtopic
 6. Szex és tandíj | Eszter's Offtopic

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

%d blogger ezt szereti: