Aktuális

Spermafób

Az energia vonzza a hasonló energiát

Kételkedtek abban az egyszerű spirituális tételben, hogy az energia vonzza a hasonló energiát? Nos, az alábbi történet szépen illusztrálja a tényt, hogy pedig így van.

kép: pixabay.com

kép: pixabay.com

Kata – persze nem ez a valódi neve – kicsit spermafób. Nem rossz ember ő, csak hát az a karakter, aki a fogamzásgátló bevétele után még két óvszert is gyorsan felhúzat, biztos, ami biztos, aztán aktus után még nagyítóval átnézi az anyagot, van-e rajta repedés. Ha igen, már íratja is fel az esemény utáni tablettát az éjszaka közepén az ügyeleten, mert az ördög sosem alszik, még pirosbetűs napokon sincs nyugalma.

Namármost, Kata egyszer egy kedves úriemberrel jött össze, aki zokszó nélkül húzta fel gumikat, és fergeteges lepedőakrobatikára került sor. A meghitt randi után percekkel munkába indult a srác, érzékeny búcsút vett, ám alig zárult be mögötte az ajtó, Kata rögtön rábukott a kukára, hogy elvégezze az ilyenkor szokásos minden részletre kiterjedő minőségellenőrzést.

Hiába azonban a gyors mozdulat, a gumik sehol – Kata ereiben rögvest megfagyott a vér. “Hol vannak, mi történt?” – kérdezte remegve, amint Roland számát tárcsázta. “Hja, a gumik… ó, hát zsebre vágtam őket, az van” – vallotta be a fiú egy kis hezitálás után. “És most nálad vannak?” – “Dehogy is, hová gondolsz? Már kidobtam őket, a házad előtti konténerbe” – hangzott a válasz, és Kata már rohant is le a lépcsőn.

Nem sokat teketóriázott, szinte delfinként ugrott fejest a jól megrakott konténerbe, és kétségbeesetten kereste az inkriminált latexdarabokat. Már négy-öt perce búvárkodott, amikor Roland hirtelen megjelent. “Hát te mit csinálsz itt?” – kérdezte Kata. “Hát…öööö… visszajöttem” – és maga is lázasan kutakodni kezdett. A gravitáció a konténer aljára sodorta a keresett tárgyakat, el is kélt hát a segítség.

“Ezek azok, megismerem őket” – mondta Roland. “Hadd nézzem!” – kiáltotta Kata, aki nem akart potyára az esemény utánihoz nyúlni. Roland félve adta át a zsákmányt, majd így szólt: “Figyelj… most pedig akkor… égessük el őket közösen. Itt, együtt, egymás mellett állva” – és egész testében megremegett, hiszen pokolian, szinte mániákusan félt attól, hogy egyszer majd egy fondorlatos spermatolvaj nemi erőszak vádjával, esetleg egy meglepetésbébivel örökre tönkreteszi őt, éppen ezért aktus után eddig minden komoly és futó kapcsolatában maga gondoskodott az óvszer eltüntetéséről…

Ki gondolta volna, hogy épp emberére talál, mi? Hiába, az energia vonzza a hasonló energiát.

Eszter névjegye (910 Bejegyzés)
Üdvözöllek. Barok Eszter a nevem (nem véletlen a domain sem!), örülök, hogy benéztél hozzám. Foglalkozásom szerint szerkesztő, cikkíró, fordító, blogger, szöveggyáros vagyok. Én írom ezt a naplófélét. Nem kell mindenben egyetértened, az viszont elvárás, hogy tisztelettel kezeld a sajátodtól eltérő véleményeket. Van egy klassz kis közösség, jókat szoktunk beszélgetni itt.

32 hozzászólás Spermafób bejegyzéshez

  1. Persze, spiritualitás. Meg a hasonló energiák (ez micsoda ezo-mizo szöveg :D). Volt már X kapcsolatuk, egyikben sem találták meg a hasonló energiát. Csak ugye ezt elfelejtjük, marad az X-1. kapcsolat, mint emlék. Mint a Bermuda-háromszög. Ha ott eltűnik egy hajó vagy repülőgép, az hír. Senkit nem érdekel, hogy a terület nagyságához és az arra járó repülők és hajók mennyiségéhez viszonyítva semmivel sincs több “rejtélyes” ügy arrafelé, mint a világ más tengerein, rejtélyről beszélünk, ha máshol tűnik el valami, arra nem kapjuk fel a fejünket. Na így van ez itt is.
    Egyébként meg, hasonló energia? Hát tudjuk, hogy épp az ellentétek vonzzák egymást, ókorban megmondták: Diversas diversa iuvant. Ha már spiritualitás :D

    • Jájjj, tessék már csak nevetni egyet agyalás nélkül, én majd megszakadtam, amikor hallottam a sztorit. :D

      • Hát, a sztorin én is nevetek. Ki tudja, mire lehetnek még képesek együtt ;) A spiritualitás volt az agyalás épp :P
        Bár kissé meg sajnálom is őket, mindkettőt.

        • Egyébként azért a “vonzás” statisztikájához: igazad van a kapcsolatok arányával, de közben lássuk be, hogy szép mutatvány volt két ilyen embernek összejönnie, mert a többség
          – tizedennyi gondot se fordít a védekezésre,
          – huszadennyit se…
          tehát ritka két ilyen komplett fóbiás. Bár tény, hogy nem egyedülálló a jelenség.

      • Micsoda? Ez tényleg megtörtént?

        • Ez egy igaz történet volt, szóról szóra. Nem egy vígjáték, ismerem a szereplőket.
          Szerintem érthető, hogy nem hagyhattam annyiban: erről tudnotok kell. :D

          • Konkrétan azt hittem hogy ez valami szatíra.

          • Bennem még az merült fel kérdésként, hogy aki ennyire komolyan szorong a teherbeeséstől, illetve attól, hogy valakit teherbe ejt, az hogyan tud egyáltalán felszabadultan szexelni? Szörnyű lehet a sok dupla-tripla óvintézkedés, meg a kényszeres ellenőrzés – basszus belegondoltam, hogy nem lehet utána nyugisan összebújni, meg bealudni, hanem mikroszkóp alatt kell vizsgálgatni a gumit – és az ugrásra készség, hogy futni kell az ügyeletre. Hogy lehet így élvezni az együttlétet? Ha én ennyire szorongnék, lehet, hogy hagynám a szexet a francba…

            • Igen, ezt én se tudom elképzelni. Tulajdonképpen nulla öröm lehet ez így. És nem is értem… Egyébként ez a típus sokszor mond nemet, épp a félelme miatt.

            • De egy csomó minden miatt szoronganak az emberek, mégis csinálják, nemcsak szex-témában, hanem ezer más dologban. Nekik úgy is jó, sőt, lehet, hogy úgy jó. És azért, mert vm másképp megy, másképp történik, még nem kell nem csinálni, nem?

              • Persze, én csak magamból indultam ki, mert nagyon pragmatikus és lusta ember vagyok, így ha valami nekem túl sok macerával és idegeskedéssel jár, akkor általában nem is csinálom. Ezért nem szoktam rétest se sütni. :)

                És az is igaz, hogy lehet, hogy valakinek tényleg jó így, de nekem annyira durvának és stresszesnek tűnt az egész, hogy rossz volt olvasni.

    • Csak az jutott eszembe, hogy – persze nem ebben az esetben – mennyire jó módszer lenne a szenzitív történetek elmesélése úgy, hogy “Egy ismerősömmel történt … ” :)

  2. Hasonló a hasonlónak örül… :)

  3. Csak helyeselni tudok, ha egyik fél sem akar gyereket, ez a jó hozzáállás.

  4. Ha már fóbiák és kényszerek, én abban elég jó vagyok, de nem tudom, mi lenne, ha összejönnék egyszer egy hasonló bolonddal. Valószínűleg sose indulnánk el otthonról, mert én mindent tizenötször ellenőrzök, és általában a másik ember adja meg a lökést, hogy induljak már el. Vagy a betegségektől való para, a gyakori kézmosás, a nem eszünk/iszunk bele semmibe, csak a sajátunkba, stb. – tök fura, hogy én ilyen vagyok, de ha egy ilyennel kellene együtt lennem akár csak barátként, én nem tudom, hogy viselném (el). A kényszereim szorongós időszakban felerősödnek, de ha vk nem szorongó/kényszeres van velem, az mindig segít csökkenteni a saját kényszeres dolgaim számát.

  5. Jesszus, így x év szexedukációval a hátam mögött azért üzenném a delikvenseknek, hogy már a gimiben is minden órát azzal kezdünk, hogy elmagyarázzuk srácoknak, hogy még véletlenül se használjanak két óvszert egyszerre, mert a köztük levő súrlódás miatt igen nagy a szakadás veszélye… egy ennyire terhesparás ember igazán tudhatná, jajj :/
    (esetleg a poszt végén te is jelezhetnéd, még mielőtt valaki kedvet kap hozzá? ez egy elég gyakori tévhit, de keressetek rá nyugodtan megbízható forrásokban, mindenhol felhívják rá a figyelmet)

    • A kényszeresség nem logikus – sajnos.

      • Így van. Tőlem is kérdezik sokszor, néha poénkodva (ami kurvára idegesítő ám), hogy … és itt jön vm tök logikus magyarázat, miért nem kell kényszeresnek lenni vm téma kapcsán. De hát ettől kényszeresség, hogy még ha tudod is, de van, hogy nem, vagy nem úgy, mert az érzés erősebb, mint a racionalitás, akkor sem fontos, hogy ennek nincs értelme.

        • Ezért van az, hogy kényszeresség ellen racionalitással nem lehet tenni, csak belső munkával, terápiával vagy másképp.

          • Pontosan, én már nagyon sok mindent leadtam, pár dolog még megmaradt.

            • Hát, vagy azt is leadod, vagy nem. ;) Mindenesetre a te életed, nincs beszámolási kötelezettséged vagy elvárás.

              • Nem is úgy mondtam. :) Arra akartam utalni, hogy önismerettel, egyebekkel lehet, én is így csináltam, de racionálisan eldönteni, hogy ez hülyeség, nem csinálom, úgy azért kevésbé megy. Ami maradt, az nekem már nem olyan nehézség, inkább már személyiségjegy.

  6. Normális ennyire parázni a teherbeeséstől?, ha én ennyire félnék tőle, nem szexelnék egyáltalán. Vagy elköttetném.
    Mondjuk nekem könnyű így a taccsvonalon kívülről okoskodni. :)

    • Normális. Húszéves koromban én is pánikoltam. Mint a normalitás fokmérője :)
      Mondjuk ez a két óvszeres dolog sose jutott eszembe :)

      • nem tudom, két óvszerrel mennyire lehet ügyködni (nem túl szoros?) Egy régi vicc szerint jobb ‘tartást’ ad, de ez persze csak vicc, sosem gondoltam komolyan, hogy ilyesmi létezik. :)

  7. Utálom az óvszert.

  8. http://www.psyneuen-journal.com/article/S0306-4530(13)00070-X/abstract

    “Millions of women use hormonal contraception and it has been suggested that such use may alter mate preferences. To examine the impact of oral contraceptive (pill) use on preferences, we tested for within-subject changes in preferences for masculine faces in women initiating pill use. Between two sessions, initiation of pill use significantly decreased women’s preferences for male facial masculinity but did not influence preferences for same-sex faces. To test whether altered preference during pill use influences actual partner choice, we examined facial characteristics in 170 age-matched male partners of women who reported having either been using or not using the pill when the partnership was formed. Both facial measurements and perceptual judgements demonstrated that partners of women who used the pill during mate choice have less masculine faces than partners of women who did not use hormonal contraception at this time. Our data (A) provide the first experimental evidence that initiation of pill use in women causes changes in facial preferences and (B) documents downstream effects of these changes on real-life partner selection. Given that hormonal contraceptive use is widespread, effects of pill use on the processes of partner formation have important implications for relationship stability and may have other biologically relevant consequences.”

    Szóval csajnak lesz pasija, elkezdi szedni a tabit, ami miatt elkezd vonzódni a kopaszmercis tetkósláncós tahókhoz, és ez kinyírja kapcsolatát…?

Örülök, hogy beszélsz, kérlek gyűlölködés nélkül tedd, miután figyelmesen elolvastad és megértetted a szöveget.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .