Aktuális

Állatságok a Facebookról – a sorozat folytatódik

Nos, a hatalmas szopóálarc mögött megbújó Mikulás után gondoltam, újabb Facebook-hónap jön, azaz friss állatságok Mark Zuckerberg birodalmából. Nézzük, mi történt velem az elmúlt időszakban…

Egészségügy

Micsoda kaland. Fülészeten gonosz tekintetű öreg faszi fogad, simán szerepet adnék neki Az emberi százlábú 3-ban. Olyan durván végzi a tamponcserét, hogy majd’ elájulok. Igaza van fogorvos nagynénémnek: “finom, pepecs orvosi munkára durva férfikéz nem alkalmas. Kivéve a nőgyógyász, mert az legalább szereti a pinát!” A fickó a művelet után köhög valamit, majd rám üvölt: “Nem hallja?!” – Hát nem bazmeg, most dugtad be mindkét fülemet, gondolom magamban. Igaza van nagynénémnek… Itthon elmondom a sztorit apámnak, de részvét helyett leint: “Ne üvöltsed már itt teli torokból azt, hogy PINA!”

***

A leghulyebb lazalom evor: Kinder-tojasban allatkiserlet, csak olyan elolenyekkel, anelyeknek “meg ezer pont kene, h tuleljek az evoluciot”. Szorongattam az otcentis, teknoshatu fasirtot, ami csak a tenyerembol tud lelegezni… aztan szerencsere felebredtem es ragyurtam az Algopyinre. Ilyenkor merni se kell, vilagos a szitu.

Vallásfilozófia

Kolléga: Az hogy lehet, hogy te azért így eléggé mélyen spirituális ember vagy, és mégis úgy iszod a pálinkát, mint a vizet*?
Én: Hát, logikus. Mégis mit jelent angolul a “spirit” szó?

***

Szegedi Csanád voltaképpen áldott ember: ki még akkora mázlista, h egy életen belül, tiszta tudattal végigéli a náculást és a zsidó identitást? Karma is a bitch, de az, hogy ennyire gyors…!

***

Napi marketing epic fail: a Füstli+Soproni közös spáros akciójával szórólapozó hostess-lány egy darabig nézi a könyvosztó krisnást a Corvin előtt, majd a kezébe nyomja a virslis-sörös flyert, és vásárlásra biztatja. Ezt már csak akkor nézted volna be jobban, drága, ha még gumióvszert is adtál volna mellé!

***

Csodálkozom rajta, hogy a jobb sarokból még senki sem tette szóvá, h a Subway tórikus alapokra helyezte működését új akciójával: sonkás szendvics 350 Ft-ért (=féláron), amiben “minden van, ami a normál sonkásban, kivéve sajt”. Hát hoppácska. (Gyengébbek kedvéért: az ortodox zsidók nem ehetnek húst és tejterméket egyszerre.)

FMCG, HORECA

5:02, a sajat labamon onszantambol hagytam el a partit. Akkor esett le, h ideje lenne, amikor mar egy Bravo Otto szoborral es egy uveg Bols vodkaval a kezemben uvoltottem a Magic Affair: Omen III. c. orokzoldjet SP arcaba, mikozben a hatterben egy Bestiak-track Laci-keszitesu animacioja sejlett fel. Nem, epp eleg foto keszult igy is.

***

Hosszas elmelkedes utan rajottunk: ne fürgyé’ le ugrás közben, mert toloszekbe kerulsz, ezt akarod?

***

Olyan meleg van, h a szagbol itelve asszem, barackpalinka lett az asztalon felejtett barackbol. Legalabb arra mar nem kell kolteni.

***

Hóvégi bőségszemlélet:
– Ti mit fogtok ebédelni?
– Lemegyek a CBA-ba kiflit venni párizsival, már csak két rúgóm van a hónapra, és lemerítettem a SZÉP-kártyát is.
– Asszem, én is a CBA-ba megyek, csak valami trendibb felvágottat veszek. Még van vagy háromezrem.
– Burzsujok, még így álltok 26-án?! Én már mínusz 12 ezernél tartok.
Tágra nyílt szemekben tükröződő őszinte irigység a válasz:
– Most mit sírsz, te mázlista: hát te mínuszba tudsz menni…?
:D

***

Már az előző bejegyzéseimből is látszik, hogy jó étvágyam volt ma. De azt azért kikérem magamnak, hogy shiteater lennék!

Időjárás

Bölcsesség: ha 38 fok van, megittál öt liter teát és power jógát végzel, voltaképpen zuhanyozol is egyúttal.

***

– Egyet egeszet kerek szepen Gyongyosre.
– Elore szolok, nincs klima, 45 fok van.
– Akkor most az aprot megtartja, mondvan “szauna” is van a buszon?

Életmód

Hmmm. Tegnap jött a Nielsentől, hogy 56 ország közül mi vagyunk az elsők pesszimizmus tekintetében. Ma kaptam a hírt a Durextől, hogy 30 országból mi vagyunk az elsők orgazmusban. Valami azt súgja, eléggé ki lett baszva akkor a magyarokkal…

***

Figyelem! Végeztem egy gyors ujjszámolást: áprilistól júliusig összesen 17 (tizenhét!) ismerősömnek született/születik gyerkőce, ami már egy komplett osztálynak felel meg. Több szülésnapi gratulációt küldök ki lassan, mint szülinapi köszöntőt. Konklúzió: barátaim, akik még eredmény nélkül próbálkoztok: ne aggódjatok, hamarosan jönnek azok a csíkok, benne van a levegőben… Barátaim, akik NEM próbálkoztok: g**re (sic!) vigyázzatok, mert szerintem a kormány belekevert valamit a vízbe!!!

***

Gyongyos, koncertek, ragyogo napsutes, zuhogo eso, a hajam mar nem tart, de furdodresszben denszelek Jozsef Attila versre a kihalt sorpadok kozott a szinpad elott, s vizallo teloval fotozgatok. Mert elni jo….

***

Érdekes dolog ez a többférjűség. Már csak 20 törzs gyakorolja aktívan, plusz India számos régiójában népszerű. Azt mondják, logikus, mert:
1. a férfiak korán halnak betegség és háborúk miatt, jó tehát, ha marad egy-két apa a tarsolyban;
2. nehezek az életkörülmények, kell több erős munkáskéz a családfenntartáshoz;
3. egészségesebb és környezetbarátabb, ha nincs túlszaporulat;
4. a nőnek annyi orgazmusa van, amennyit nem szégyell, de a férfiaknak vannak bizonyos fiziológiai korlátai;
5. így a legbiztosabb a változatos genetikájú mikro-közösség.
No, de vajon milyen lehet kettő-öt férfivel élni az oroszlánbarlangban, és hogy viselik a “versenyt” a hímek? Ti belemennétek ilyesmibe? A képen Draupadi és öt férje, a Pandava-fivérek láthatók, a Mahabharata hősei.

***

Megvan a nap kommentje is: mesterséges megtermékenyítéssel esett teherbe másodszorra is a HIV-fertőzött nő. Bölcs hozzászóló: “miért, a HIV-fertőzöttek meddők?” De hülye vagy, vazze.

***

Minden évben megünneplem, hogy elsőre sikerült leérettségiznem matekból, segítség nélkül. Azért ha megnézitek a tizenkettedikes ellenőrzőmet, nem vitatjátok, hogy rezgett a léc. Ebben az időben háromféle jegyem volt matekból: a nullapontos
egyes, a nemnullapontos egyes és a maximumpontos egyes – utóbbihoz egy alkalommal már az igazgató is gratulált, cinizmus nélkül: nagy munka volt benne, különtanár, reggelig tanulás meg minden… Tizenkét éve már, de még mindig alig hiszem, hogy VÉGE!!! A tanuló EGYES érdemjegyei:

***

Egy átlagos nap, pénisznagyobbító spamekkel. Whatever.

***

A szomszédomnak, ezek szerint, gondot jelentett a wifi konfigurálása.

Hát igen… a Facebook kortörténet. Meg kórtörténet…


*ez természetesen nem igaz, sosem voltam nagy vízivó

Eszter névjegye (910 Bejegyzés)
Üdvözöllek. Barok Eszter a nevem (nem véletlen a domain sem!), örülök, hogy benéztél hozzám. Foglalkozásom szerint szerkesztő, cikkíró, fordító, blogger, szöveggyáros vagyok. Én írom ezt a naplófélét. Nem kell mindenben egyetértened, az viszont elvárás, hogy tisztelettel kezeld a sajátodtól eltérő véleményeket. Van egy klassz kis közösség, jókat szoktunk beszélgetni itt.

3 hozzászólás Állatságok a Facebookról – a sorozat folytatódik bejegyzéshez

  1. Oké, néha nekem is vannak agymenéseim, de a te gyűjtéseid mellett eltörpülök !!!
    *és java részét saját tollból, azért ütős :P
    **Wifi név: epic fail / a mi tömbünkben a legdurvább (ami messze elmarad a tiéd mellet): virageknalegavilag … gondoltam már hogy rákapcsolódok, hátha melegíteni kezd a gépem és kipipálhatom télen a fűtésszámlát :)

  2. “like a sir” bajuszos karkötőnek néztem a karmásat, bár egyeseknél tagadhatatlanul egybeesik a kettő…

Örülök, hogy beszélsz, kérlek gyűlölködés nélkül tedd, miután figyelmesen elolvastad és megértetted a szöveget.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .