Aktuális

Ünnepi beszéd az emésztőgödörből

paródia*

Október huszonhárom van, milyen gyönyörű is ez a nap, hétágról süt a Nap. Ó, mily’ gyönyörű, nap, Nap, erre is csak a mi csodálatos nyelvünk képes! Hiába, miénk a teremtés nyelve, épp ezért a kánaánita-esszénus-turáni-sumér-szkíta-hun-magyaroknak van a legnagyobb esélyük a példamutatásra és a megvilágosodásra. P-éld-a-mutatás, érted, élni és mutatni kell a példát, nekünk. Meg-világ-oso-dás, érted, a világ szó magában foglalja a fényt és magát az univerzumot is. Cso-cso-cso-csodálatos, neeem?

kép: simplyjith.com

Jaj, bocs, hogy itt össze-vissza dadogok, de beleestem ebbe a szép nagy gödörbe, amit a mocskos illuminatis zsidók ástak nekem, és kihívást jelent úgy beszélni, hogy közben centiről centire beborít a bélsár. No, ne hidd, hogy panaszkodom, engem nem zavar a gödör és a bélsár, és ennek két oka van. Az egyik, hogy tudom, semmi sem történik véletlenül, a “véletlen” csupán annyit tesz, hogy nem véltem volna, hogy megtörténik. Mint ahogy ezt sem, de attól még az én legfelsőbb énem döntése volt bezuhanni ide, a sötétségbe, hogy érezzem a fényt, a Fényt. Meg hát ugye, nem is rossz itt: igazából jól vagyok, jól vagyok, jól vagyok, és nemsokára értem jönnek, kihúznak innen, és akkor fent is élvezhetem ezt a csodálatos október huszonharmadikai ragyogást.

Szóval, arról akartam beszélni, hogy mi, turáni-sumér-szkíta-hun-magyarok a világ, vagyis hát a Világ, tehát a Fény, a Szent Ragyogás hírnökei vagyunk, és azért nyomnak el minket – például ötvenhatban vagy most, ez az emésztőgödör-ásó szemét zsiráf – mert jaj bizony a földi hatalmi hierarchiának, ha a fajtánk felébred. Mágikus képességekkel élő, tiszta és szép aranykori szellemcsalád vagyunk, ezért itt a sátán vaskorában kutyául szenvedünk, de már ébred a vérünk. Két hónapja, amikor én is rájöttem, hogy isten vagyok, csináltattam gyorsan egy székely-magyar rovásírásos arvisura-tetoválást a ribancrendszám helyére, a meng mein csakrám bejáratához, rögtön meg is emelte a rezgésemet tökre. Lett vagy hetvennégy méteres aurám, csak úgy ugráltak benne az ősmagyar angyalok, rám köszönt Vazul is. Itt, a Pilisben varrattam magamra, ahol a dimenziókapu van, Dobogókőhöz közel, ami a földgolyó szívcsakrája, bár a Dalai Láma tagadja, lefizették a Rotschildok őt is. Lassan már ezeket a nagyerejű szent rovásokat is kisajátítják az elnyomók, akár a Salamon pecsétjét, de ezt nem hagyhatunk.

Jó, jó, most jöhetsz ezzel az Egység-dologgal meg minden, de ami a miénk, az a miénk. Rendben van, mi mind egyek vagyunk, a Fény gyermekei… de Ábrahámmal meg Kanalas Rómeóval azért nem, hagyjál már. Jézus is megmondta, hogy az ördögatyától valóak, az ő istenük, Jahve nem jóisten, hanem vérengző, féltékeny zsidóisten, na, csak ezt elfelejtették kivenni a Bibliából, mint a többi igazságot. Tudni kell, mi merre az arra, drága testvérem, az Újszövetséget is a zsidók pénzelték, ezért igazabb mindennél az ősi, tiszta, egy, mágikus rovásírásunk, amit tűzzel-vassal irtott ki a zsidó pápa, hogy vinné el őt is a rosseb, vesszen Trianon… Na, de én persze nem ítélkezem, a legjobbakat kívánom ellenségeimnek, még a szőröstalpú románoknak meg a tolvaj cigányoknak is, mert még az kéne, hogy beszopjak valami szar karmát, most, hogy ilyen közel van már a dimenzióváltás…

Hát igen, drága magyarszívű testvérem, te, aki beszéled ezt a csodálatos nyelvet, a teremtés nyelvét, nyakunkon már a december huszonkettő, a szétválasztás megkezdődött, lesz itt nemulass két hónapon belül. Azt hiszem, sőt: tudom, hogy a gödörben jobb itt és most a jelenlétem nekem, mint fent, az elnyomó illuminátus vaskori igája alatt. Emlékezz meg tehát október huszonharmadikáról, mert ötvenhatban se segített nekünk se Európa, se Amerika, és most se fog… de mi azért kijövünk majd a dimenziókapu nyitásakor a gödörből, és megmentjük a világot, a Világot. Hajrá, hajrá, vesszen a kormány, éljen Nagymagyarország, testvé…. [glutty, glutty]…!


*ami nem azt jelenti, hogy nincs egyetlen igaz gondolat sem a leírtak közt, csak arra az ellentmondásra és belső káoszra hívja fel a figyelmet, ami az önigazoló, tagadásban élő, eszképista, féligazságokba kapaszkodó tévelygőkre jellemző a mai magyar spirós berkekben.

Eszter névjegye (910 Bejegyzés)
Üdvözöllek. Barok Eszter a nevem (nem véletlen a domain sem!), örülök, hogy benéztél hozzám. Foglalkozásom szerint szerkesztő, cikkíró, fordító, blogger, szöveggyáros vagyok. Én írom ezt a naplófélét. Nem kell mindenben egyetértened, az viszont elvárás, hogy tisztelettel kezeld a sajátodtól eltérő véleményeket. Van egy klassz kis közösség, jókat szoktunk beszélgetni itt.

8 hozzászólás Ünnepi beszéd az emésztőgödörből bejegyzéshez

  1. Kb. mintha Pataky Attila őszinte, mélymagyar gondolatait olvasnám, ufo-élmények nélkül… :) Viccet félretéve, egyre több ilyen embert ismerek (mondjuk, rovásírásos seggtetkót még nem láttam).

    • Hű, azt nem tudtam, hogy Pataky Attila is ezen a vonalon mozog… bár gondolhattam volna, mert volt egy pont, amikor Joshi Bharat műsorában spiritualizálta a kurvázásait. “A csodálatos női energia kiáradása, Innana elé szórt magvaim gyöngye…” – ilyesmik hangzottak el. A valóság annyi volt, hogy megcsalta a nejét egy útszéli szopólánnyal, részegen.

  2. OOooOOoo Pataky nagyon profi a témában, azért ehhez már elég vastag bőr kell… Újabban meg Lakodalom Lajosról olvastam, talán a Story Online-on, h most már Ő és a családja is táltosnak tanul. Lassan minden utcában lakik már egy táltos. :) Szerintem különben, államalapításunk előtt nagyon is felelősségteljes melója lehetett a táltosnak, nyilván respektje is volt, mindenféle szertartásokat végzett, stb. Na de manapaság, egy ma élő ember honnan tudhatná mindezt? A táltoskodás ezeknek annyiból áll, h nevetséges maskarákba öltöznek, meg dobolnak hozzá. :/ Na meg, aki fogékony az ilyesmire, az előszeretettel hangoztatja, h az ősi magyar hitvilág, mondák stb. kódolva el vannak rejtve a népmesékben, mert a mese volt az egyetlen lehetősége a túlélésre a kultúrának. És, mi sem eccerűbb, értelmezni kell tudni. Hát, tökjó, mi van, ha valaki teljesen félreért valamit?
    Asszem, kicsit elragadtattam magam de a napokban belefutottam a neten Szörényi Leventébe, meg Usztics Mátyásba… Tudtad pl., hogy Szörényi még díjat is alapított az igazhitű turbómagyaroknak? Árpád-pajzs díj, valami ilyesmi a neve.
    De hát, mindig lesz, aki beszopja ezt a sok szart, és fizessen az Okj. táltosoknak, megvegye a kisujjból szopott könyveket, önjelöt történészek előadásait látogassa, stb.

    • Ne már, Lajcsi is? Wow.

      Hát, nekem vegyes érzéseim vannak a hétvégi táltos/sámán etc. képzésekkel kapcsolatban. Egyrészt nagyszerű, hogy ezek a képzések BÁRKI számára elérhetőek ma már, elvégre a régi világban főként a hierarchia/státusz/pénz határozta meg, ki fér az ősi tudáshoz. Másrészt viszont, még ha sikerül is autentikus szellemi vezetőt/mestert találni, akkor is naivitás azt hinni, hogy Kiss Pisti beesik a hétköznap-inglatlanozik-hétvégén-vodkaredbullozik életmódjával, és három nap alatt táltos/sámán lesz belőle. Tételezzük fel, hogy sikerül autentikus szellemi vezetőt/mestert választania, ami önmagában véve nem garantált (ahogy mondod: honnan tudjuk, mit, honnan menekített át az ősi korokból?!); nos, még akkor is van pár akadály:
      1. azokban a korokban és tájakon, ahol a dolog működött/ik, a gyerekek eleve úgy nőnek fel, hogy pl. képesek lecsendesíteni az elmét. Nem szégyellem, hogy nekem ez még óriási kihívás, és amíg három kib. percig nem tudok a légzésemre figyelni elkalandozó gondolatok nélkül, addig valószínűleg engem hiába avatna be a világ legautentikusabb Fidzsi-szigeteki sámánja, aki hatvan éven át tanult az őseitől.
      2. plusz, ugye, ők egészen máshogy táplálkozt/nak: én imádom a gyorskaját és a sört, és nem biztos, hogy az én tartósítószerrel dúsított táplálkozásom kedvezne a tiszta energiák áramlásának…. Szerencsére husit ehetnek, de akkor is úgy érzem, tudatosabb táplálkozás irányába kellene mozdulnom, ha ilyen babérokra vágynék;
      3. ahogy mondod: pontról pontra útmutatás/és/vagy mélyebb rálátás, bölcsesség nélkül az említett regék, mesék és írásos emlékek épp úgy elferdíthetőek, mint pl. a Biblia (minden elferdíthető, épp erről szól a fenti írás, és több korábbi művem is ezen az oldalon…). Kell tehát egy rálátás a szellemi dolgokra, mélyebb belső etikai kódexszel, ami ezeket a törvényeket tiszteletben is tartja. Összességében véve: kell egy komolyabb életmódváltás, ami nem három nap alatt fog bekövetkezni.

      A mester a legjobb esetben (!) is csak technikákat tud átadni, amit aztán a delikvens használ, ahogy használ… az igazi megérkezés az ő egyéni útjától függ.

      Az igazság persze az, hogy elég sok minden érdekel, de ez a szellemi határterület kissé ingoványos számomra. Alvilágba szállni lélekdarabot visszahozni? Hát, izé… spooky. Ugyanakkor az persze tetszik, hogy a természetszellemekkel meg a négy elemmel kell dolgozni, elvégre a természetben érzem magamat a legjobban, és hát van egyfajta kapcsolódásom elementálokkal. De egyelőre nem ugranék fejest azért semmi ilyesmibe… kisnyuszkó vagyok én még az ilyesmihez! :D

  3. Péntek Zsolt // november 6, 2012 - 17:28 // Válasz

    “és kihívást jelent úgy beszélni, hogy közben centiről centire beborít a bélsár.”
    Istenek bélsara az arany Passuth László esőisten siratja Mexikót című művében.
    Nem mindegy, hogy miből vagy kitől jön valami.
    (Avatart sem választhattam, ezért a régi már nemhasználatos e-mail címem adtam meg…)

  4. Azt a vámpírizált kiborg alakváltó techno-mágusát!
    Szerintem a Werewolf the Apocalypse (a torgyáni féregirtás is innen származhat :)) szerepjátékban több az igazságtartalom, mint a az OKJ-s sámán/táltos képzésben.
    Egyébként pedig:

8 visszakövetés / visszajelzés

  1. Vajon tudja-e… « Eszter's Offtopic
  2. 7 dolog, amit messzire kerülnék spirituális utam során « Eszter's Offtopic
  3. Buli, könyv, film, sport, énfotó… meg minden, ami a héten történt | Eszter's Offtopic
  4. Kérdések és válaszok, a dobozon túlról – interjú az Eszter’s Offtopic szerzőjével | Eszter's Offtopic
  5. Ki a spirituális ember? | Eszter's Offtopic
  6. Miért hisznek ennyien az összeesküvés-elméletekben? | Eszter's Offtopic
  7. Variációk 10 népszerű témára: ezt írta a blogger, ezt olvasta helyette a troll | Eszter's Offtopic
  8. Variációk 10 népszerű témára: ezt írta a blogger, ezt olvasta helyette a troll | Eszter's Offtopic

Örülök, hogy beszélsz, kérlek gyűlölködés nélkül tedd, miután figyelmesen elolvastad és megértetted a szöveget.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .