Aktuális

Megérkeztek a várva várt, friss, ropogós keresőkifejezések!

Régen került már sor az érdekesebb keresőszavak elemzésére, ezért aztán most végre nekiültem… betegen jobban ráér az ember szemezgetni. Nézzük a friss termést, csak erős idegzetűeknek!

Általános tájékoztatás (a komolyabb rész)

kisnána gay sex club szolgáltatások – többször is jártam már a kicsiny mátraaljai faluban, de én csak egy cukrászdát és kocsmát találtam. Szóval azért legyen egy B terved is.

szilárd kaját a vadmalac mikortól eszik – nos, én már 11:40 fele forgatom a szemeimet, hogy mi lesz az ebéd, de nemtom, más vaddi’k mit élnek át.

hogyan toszik a vadisznó – a “vadisznó” szemérmes állat, visszavonul a fák közé, a puha avarba, nem veszi filmre intim perceit. Gondolom, az utóbbit sajnálod.

mi a legfontosab dolog ha vámpir vagyok? – ne a kukába, hanem a frigóba dobd a betétet, ha nem akarod, hogy a többi vámpír kupit csináljon.

miben hiszek én valójában személyiségteszt  – elég nagy a gond, ha a kérdés megválaszolásához személyiséggteszt kell. Hölgyem/Uram, Ön épp a csodavárás állapotában van, s abban bízik, előbb-utóbb megtalálja azt a hitrendszert, amely támaszt és útmutatást adhat élete fő problémáinak megoldásában, tehát ideális célpont random sarlatánok és pénzvadász szekták számára.

miért élt 18 hónapot saját halott férje teste mellett – ezt én is olvastam (nem én írtam amúgy). Nos, azért, mert épp oly korban élünk, ahol az ember kizárólag az anyaggal azonosítja magát, és képtelen túllátni a formán. A gyászfolyamat még kellő spirituális munícióval felszerelkezve is pokolian fájdalmas, tehát képzeljük el anélkül, ötven év boldog házasság után: nettó őrület vagy totális apátia, esetleg mindkettő.

30-as férfi miért vonzanak téged a tinilányok – bár nem vagyok 30-as férfi, de a válasz egyszerű: rövidtávon könnyebb egy olyan társsal élvezni az életet, akinek kapcsán nem merülhetnek fel egzisztenciális elvárások (végzettség, fizetés, önállóság, karrier, lakás), ha mi magunk is inkább a buli-szex-külsőségek vonalon mozgunk. Konkrét példával szemléltetve a fentieket: egy tinilány bármennyire is intelligens és okos, nem tud összeköltözni a párjával, így nem kell aggódni amiatt, hogy 36 évesen mutter mossa a gatyánkat és fater tart el bennünket a nyugdíjából.

szétjógáztam az agyam – hú, mielőtt ágynak estem, én is: elmondanám, hogy 40 fokban dinamikus jógát végezni olyan, mintha egyúttal zuhanyoznál is.

pszichés eredetű izzadásra mi jó – na, te biztos nem a jógás vagy, mert akkor nem csak pszichésen izzadnál. Egyébként nó para, ha pszichés eredetű, akkor bármi jó rá… amiről elhiszed, hogy segít. Egyébként nem értem, mit kell sírni az izzadás miatt: én pl. örülök annak, hogy a szervezetem szépen és okosan rendben tartja a testhőmérsékletemet, közben pedig pöpecül méregtelenít. De stresszeld csak magad ezen, elvégre most az a divat, hogy kesergünk, mert nyáron meleg, télen meg hideg van.

http://www.felmentés matekból munkanélkülieknek.hu – hú, elég gyakran álmodoztam én ilyen oldalról érettségi körül… a felmentést értem, de munkanélküli miért akarsz lenni? Nem erről álmodozott annak idején a kis Surda fenn a padláson…?

nagyon szép lányok 10 éves korukban – úgy döntöttem, te egy tízéves lány vagy, aki reménykedik, hogy még lehet jó nő. Én is reménykedem, hogy az vagy.

Minden, amit a szerzőről tudni vágytál

barok eszter melle igazi? – mér’, szerinted gumibúl van?

Ez már akkor “sex”?

milyen barok eszter hasa? – komám, ördögöd van, most tök lapos, mert öt napig egy randa betegség miatt csak napi két őszibarackot meg pár falat apróságot bírtam enni. Úgyhogy meg is örökítem neked most ezt a helyzetet, mert már megrendeltem a pizzát (a gyógyulás egyetlen, biztos jele). Tényleg, a mellrekereső kartárs meg most akkor láthatja azt is, amire ő kíváncsi, natúrban, de takarásban. Ez egy ilyen nap, én vagyok a Mikulás.

spiritualitás törvénye barok eszter könyv – (örömmel látom. hogy vannak, akik nem csak a nyilvánvalóan fantasztikus testemre kíváncsiak) bevallom, ilyen című könyvet nem írtam még, de a minap önálló vallás alapítására bizgattak. Az olvasó szerint ideális papnője lennék a Minden Egy Egyháznak. Ki kellett ábrándítanom: ilyen nevű gyülekezet már van, így én a legjobb esetben is a Minden Mindegy Egyházat alapíthatom csak meg. Terveim szerint az ostyánk a Leszarom-tabletta lesz, és majd csinálunk drogmentes jógát a szcienes drogmentes maraton mintájára, hogy kapjunk egy kis pozitív sajtót is néha a cash mellé. Amúgy is én vagyok a Mikulás, nem?

barok azaz baruch eszter – Ebben az etimológiai kontextusban még nem hallottam a nevem (ebben már gyakrabban, de tudom, hogy több nyelven írják így a szót, mint máshogy), tehát megnéztem a wikipédiában, és alapvetően tök jó volna, ha lenne közöm ehhez az “áldottsághoz”, mert ez azért nagyságokkal jobb alap, mint egy “kovács”, “ács” vagy “nagy”. Persze, ez azért nem kívánságműsor. Viszont: álljon meg a menet, te akkor most így burkoltan lezsidóztál egy vallásalapítót, bazmeg?

Párkapcsolati tréning

hiteget lemondja a randit fasz – lányom, te még a sztori elején jársz! Igaz, már így is túl sok esélyt adtál neki.

ha egy hétig nem válaszol a pasi mert vizsgázik – gondolod, hogy azért, dearie…? Ha nem túl aktív, akkor nem igazán érdeklődik. Mármint irántad. Amúgy lehet, hogy nyitott kölyök.

társfüggő lány meghódítása – ha társfüggő, akkor könnyű dolgod lesz. Összejön bárkivel, csak ne legyen egyedül.

németben a legszebb átlagos csajok – az átlagos csajok ott azért híresen nem annyira szépek, barátom. Őszinte leszek, ülj le: kénytelen leszel a belső értékek felé fordulni. Pláne, mivel a német palik zömében igen helyesek…

elfogadta az italt hazavitette magát velem és elküldött – ez köcsög dolog, aláírom. De ne bánkódj, biztos van olyan lány is, aki a te tisztességes szándékaiddal rezeg együtt inkább…

részeg csaj kihasználás – remélem, nem ugyanaz vagy, mint az előző. Nem is tudom, mi az aggasztóbb: ha valaki a pult mellett, az újabb kör vodka rendelésekor keres egy ilyen guide-ot vagy ha… csak úgy otthon, egyedül, mert erre élvez. Eh.

ha a barátnő nem engedi megsunáztatni a segglyukat – valaki mondja már meg, hogy a csajok miért mindig finom, naiv érzelmi nüanszokról írnak, a pasik meg miért folyton… közönségeskednek itt nekem?

Gyógykezelés perverzeknek (miért mindig ez a rész a leghosszabb?!)

a kiskoru lanyom igaz sex tortenet mellbaratokkal – ez megint egyike azoknak a dolgoknak, amikért lecsukhatnak… igen, már a fotók birtoklásáért is, nem még az aktusért, te barom.

anyukám 50-es éveiben tanít a szexre – és te vagy a stricije? Szép kis családi vállalkozás. Reméljük, a tanítványa azért nem vagy.

hogyan kell penisz borotvalos videot csinizni – majd csiniz neked az 50-es éveiben járó szextanár mutter, barátom.

lányok kisbabával meztelen képek – ugye, csak művészi az érdeklődésed?

tág vaginájú nők video – a tiéd biztos nem az. Talán orvosi?

mennyibe kerül szecsődi karcsi – ezt tőle kellene megkérdezni. Amúgy közben Kari lett, és nőként él, de téged ez nyilván nem tart vissza.

https://www.szexi negyvenes csajok kitárúlkozva – “tárúlkozzanak” csak, ha nekik ez esik jól, te meg még fizetsz is érte, de az internetet azért megtanulhatnád már használni rutinos netpornósként.

fiatal szexi lányok szexelnek – végre egy egészséges lelkű keresgélő!!! csak sima leszbi-erotika kell neki!!!! Mondjuk, itt aztán árnyékra vetődtél, barátom.

Nos, az elmúlt időszak gyöngyszemeit hallhatták, hölgyeim és uraim… ezekkel a bölcsességekkel elmémben térek hát aludni. Vigyázzatok az internettel, könyörgöm, mert nagyon veszélyes hely!!!

Eszter névjegye (911 Bejegyzés)
Üdvözöllek. Barok Eszter a nevem (nem véletlen a domain sem!), örülök, hogy benéztél hozzám. Foglalkozásom szerint szerkesztő, cikkíró, fordító, blogger, szöveggyáros vagyok. Én írom ezt a naplófélét. Nem kell mindenben egyetértened, az viszont elvárás, hogy tisztelettel kezeld a sajátodtól eltérő véleményeket. Van egy klassz kis közösség, jókat szoktunk beszélgetni itt.

7 hozzászólás Megérkeztek a várva várt, friss, ropogós keresőkifejezések! bejegyzéshez

 1. Szokás szerint sírva röhögök ezeken, köszi :D
  Már jól indul a nap :D
  Amúgy nem lehet, hogy a mell meg a has keresős ugyanaz a személy? :D

 2. Jajj, ez habkönnyű és nagyon ütős volt, imádtam! Én is gyűjtöm már pár hónapja a keresőkifejezéseket, a blogzárásra tervezem megírni, de én is eldobom néha az agyam, mi minden szart képesek begépelni az emberek, de hogy aztán hogy kerülnek hozzám, komoly rejtély!

 3. Nemes Henrietta // július 13, 2012 - 18:52 // Válasz

  Ez nagyon, nagyon üt! Sírtam a nevetéstől (megint, szerencsére!)
  Légy szíves, tarts gyakrabban ilyen analízist!

 4. Hát, örülök, ha jól szórakoztatok, én is azt szoktam… :DDD

 5. Simán érthető, hogy miért :D

 6. Ezek ANNYIRA jók :D Nem is tudom, hogy örjüljek vagy bánkódjak, amiért nálam nem ilyen széles a repetroár, de az egyszer szent, hogy kacagni nagyokat bírok rajta… :D

Örülök, hogy beszélsz, kérlek gyűlölködés nélkül tedd, miután figyelmesen elolvastad és megértetted a szöveget.

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d blogger ezt szereti: